Foto: Shutterstock
Ja pirms Jaunā gada bijāt noracies darbos un nepaguvāt nopirkt dāvanas, tad pašā, pašā pēdējā brīdī, 30. vai 31. decembrī, vēl ir iespēja iegādāties noderīgas un jaukas dāvanas. Lai jūs lieki nelauzītu galvu, portāls "Delfi" sagatavoja dāvanu sarakstu, ar ko iepriecināt savus tuviniekus, draugus un paziņas. Aksesuāri, gadžeti, dāvanu kartes un daudz kas cits – izvēlēties pēc savas gaumes un finansiālajām iespējām!

Eglītes rotājums ar gada simbolu


Foto: Pixabay.com

Eglīšu rotājumi ir nemainīgs ziemas svētku atribūts. Tieši tie rada priecīgu atmosfēru, un Ziemassvētku eglītes rotāšanas procesu ar nepacietību gaida bērni, viņu vecāki, vecvecāki. Lai arī katrai ģimenei mājās ir kastīte ar eglīšu rotājumiem, tik un tā pirms svētkiem gribas papildināt vai atjaunināt esošo kolekciju. Rotājums ar 2023. gada simbolu (Trusis vai Kaķis) būs lieliska izvēle.

Dāvanu karte uz teātri vai koncertu

Kad jūsu draugi pēdējoreiz bija uz operu, koncertu vai teātri? Uzdāviniet viņiem dāvanu karti un ļaujiet pašiem izvēlēties, kuru kultūras pasākumu apmeklēt.

Pleds

Foto: Shutterstock

Galvenās modes tendences 2023. gada interjerā ir krāsu minimālisms, dabiskums un materiālu vienkāršība. Viss vilnas, austs un adīts! Tāpēc izvēlieties rupja adījuma pledu pasteļtoņos.

Zibatmiņa

Mēs iesakām izvēlēties kādu oriģinālu vai smieklīgu zibatmiņu. Parastu pieticīgi melnas krāsas zibatmiņu katrs var iegādāties sev pats. Taču supervaroņa zibatmiņu ir patīkami saņemt dāvanā. Un nē, zibatmiņa nav novecojusi dāvana. Ja neuzticaties mākoņpakalpojumiem, tajā varat saglabāt arī datubāzes dublējumus, dokumentus, fotoattēlus un videoklipus.

Virtenes

Foto: Pixabay.com

Lampiņu virtenes ir viens no visizplatītākajiem Ziemassvētku rotājumiem. Tas ir tieši tas, ko varat uzdāvināt draugiem un kolēģiem Jaunajā gadā. Virteni var uzkārt ne tikai uz eglītes, bet arī pie loga vai sienas, lai radītu svētku noskaņu.

Cimdi vai dūraiņi


Foto: Ieva Čīka/LETA

Mīlīga un noderīga dāvana. Saņēmējs tos vismaz vienu reizi noteikti uzvilks. Un, ja izvēlaties cimdu modeli, kas ļaus izmantot viedtālruni, jūs noteikti dzirdēsiet sirsnīgus pateicības vārdus.

Ledusskapja magnēts

Daudzi cilvēki kolekcionē ledusskapja magnētus, vedot tos no dažādām valstīm. Tāpēc, ja papildināsiet kolekciju ar oriģinālu magnētu ar nākamā gada simbolu, jūsu draugs, visticamāk, būs priecīgs.

Salātu bļoda


Foto: Shutterstock

Nav tādas lietas kā pārāk daudz skaistu virtuves piederumu. Praktiska, izturīga salātu bļoda, ko izmanto ēdiena pagatavošanai, uzglabāšanai un pasniegšanai, ko ir ērti ņemt līdzi arī uz pikniku. Spilgta salātu bļoda rotās katras virtuves interjeru un būs lieliska dāvana ikvienai saimniecei.

"Netflix" abonements

"Netflix" ir abonējams straumēšanas pakalpojums, kas ļauj skatīties tūkstošiem filmu un TV šovu internetam pievienotajā ierīcē. Dāvanas kodu (redeem code) var iegādāties šeit – pat neizejot no mājām!

Recepšu grāmata

Šodien gatavot pašam ir labais tonis. Recepšu grāmata var sniegt vērtīgus padomus un idejas, kā pagatavot gardas ikdienas maltītes no veikalā nopērkamām sastāvdaļām vai pārsteigt mīļos ar kaut ko īpaši īpašu.

Kalendārs

Foto: stock.xchng

Sienas kalendārs ir noderīga lieta katrā mājā, svētki un dzimšanas dienas vienmēr ir acu priekšā. Jūs neko nepalaidīsiet garām.

Difuzors

Labs aromātu difuzors noderēs katrā mājā. Izvēlieties opciju ar neuzkrītošiem toņiem, lai tas iederētos jebkurā interjerā.

Vilnas čības

Foto: Pixabay.com

Siltas čības vai adītas zeķes joprojām ir viena no praktiskākajām idejām Jaungada dāvanām. Izvēlieties vienkrāsainas, lai nekļūdītos ar rakstu. Iespējams, brieža ragi vai zaķa purniņš var nebūt visiem pa prātam, tāpēc labāk izvēlēties klasiskus variantus smalkos pasteļtoņos.

Kino biļetes

Jauniem vecākiem vai gados vecākiem radiniekiem kino apmeklēšana ir notikums. Ieprieciniet viņus ar biļetēm uz labu filmu, protams, ņemot vērā viņu gaumi.

Bezvadu austiņas

Bezvadu austiņām ir daudz priekšrocību: nav problēmu ar savienojuma kabeli, rīcības brīvība. Šāds sīkrīks ir īpaši ērts sporta treniņu laikā, pastaigājoties dabā vai uzkopjot dzīvokli.

Plānotājs

Foto: Shutterstock

Lieliska dāvana jebkuram strādājošam cilvēkam. Plānotājs noder, lai plānotu savu dienu un neko nepalaistu garām, tā var kļūt par piezīmju grāmatiņu vai tālruņu numuru datu bāzi. Galvenais, lai dienasgrāmata ne tikai ļauj risināt darba uzdevumus, bet arī atbilst cilvēka gaumei un stilam.

Veikala dāvanu karte

Jebkurš cilvēks vienmēr ar prieku izvēlas dāvanu sev, un viņš noteikti zina, kas viņam vajadzīgs. Tāpēc veikala dāvanu karte (vēl labāk – tirdzniecības centra, kur ir daudz veikalu) šajā gadījumā ir laba izvēle.

Aromātiska svece

Foto: Shutterstock

Aromātiskās sveces ir siltuma un komforta simbols un vienkārši patīkams veids, kā atsvaidzināt telpu. Ziemā, gada tumšajā laikā, ir īpaši patīkami aizdegt sveci, ietīties siltā segā un iedzert kādu sildošu dzērienu – tēju, kakao vai karstvīnu.

Termokrūze

Foto: Pixabay.com

Termokrūze ir sava veida samazināts termoss dzērieniem. Tas atšķiras no klasiskā modeļa ar mazāku tilpumu, bet no parastās krūzes ar kolbu, kas saglabā siltumu, kā arī hermētiski noslēgtu vāku. Termokrūzes ar katru gadu kļūst funkcionālākas un videi draudzīgākas. Tāpēc, iegādājoties šādu dāvanu, jūs noteikti trāpīsiet desmitniekā.

Datorspēle

"Steam" ir plaši pazīstama tiešsaistes platforma datorspēlēm un programmām. Tur var iegādāties spēli un uzdāvināt to jebkuram lietotājam. Un, ja kāds no jūsu radiniekiem vai draugiem, kas izmanto "Steam", jau sen sapņo par kādu spēli, ieprieciniet viņu. Starp citu, svētku priekšvakarā viņi vienmēr piedāvā ļoti patīkamas atlaides.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!