Foto: Linda Rozenbaha, DELFI
Kad pirms 13 gadiem viņa ieradās Malagā līdzi savam mīļotajam vīrietim, kas vēlāk kļuva par viņas vīru, Lāsma Gulbe pat īsti nezināja, kas tā Malaga tāda ir. Toreiz tā nebija latviešiem tik zināma tūrisma vieta, un Lāsmai šķita, ka tur ir tikai viesnīcas un jūra. Taču pārsteidza skaistā vecpilsēta – tas nebija tikai kūrorts. Izrādījās, viņi bija trāpījuši "tieši ekonomiskajā krīzē", jo Spānijā tā noritēja vēlāk nekā Latvijā. Abi pazaudēja iegūto darbu, bet krīzē, gluži kā vardes, sakūla krējumu, izveidojot dzīvotspējīgu uzņēmējdarbību – sākumā apartamentu izīrēšanas, vēlāk arī dzīvokļu pārdošanas jomā. Pārdzīvoja pat tūrisma nozari indējošos Covid-19 laika ierobežojumus. Nepārdzīvoja laulību. Toties – Lāsma kopā ar bijušo vīru palika biznesā. Un viņi joprojām ir uzņēmuma līdzīpašnieki.

Kad Lāsma Gulbe pirms 13 gadiem ieradās Malagā līdzi savam mīļotajam vīrietim, kas vēlāk kļuva par viņas vīru, viņa pat īsti nezināja, kas tā Malaga tāda ir. Izrādījās,  abi bija trāpījuši tieši ekonomiskajā krīzē, jo Spānijā tā noritēja vēlāk nekā Latvijā. Viņi pazaudēja iegūto darbu, bet gluži kā vardes pasakā, sakūla krējumu, izveidojot dzīvotspējīgu uzņēmējdarbību – sākumā apartamentu izīrēšanas, vēlāk arī dzīvokļu pārdošanas jomā.

Ilona Goblika Spānijā nonāca apmēram tajā pašā laikā, kad Lāsma, stopojot pa Eiropu. Pastrādājusi starptautiskā bārā Barselonā, viņa nolēma iemācīties spāņu valodu, un nonāca Andalūzijā. Meklējot apmešanās vietu, satika Lāsmu un ar laiku pievienojās viņas biznesam.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!