Foto: Privātais arhīvs
Tieši mīlestība motivē rīdzinieci Irinu Osipovu, kura ir dziedātāja un savu aizraušanos ar mūziku liek lietā, atbalstot bez vecāku gādības palikušus bērnus. Viņa ir strādājusi bērnu nometnēs, animācijas filmu nozarē, piedalījusies skaistumkonkursā un pat izmēģinājusi spēkus parodijas žanrā, piedaloties humora raidījumā "KVN" . Turklāt Irina ir atklājusi veiksmīgas iepazīšanās noslēpumus un ir gatava ar tiem dalīties, jo pirms daudziem gadiem nolēma palīdzēt draudzenei un sarīkoja neparastu pasākumu – iepazīšanos tumsā!


Savulaik Latvijā ļoti populāra bija sociālo tīklu vietne "one.lv", tieši tur ar Irinu sazinājās "KVN" komandas "Forsāža" kapteinis un piedāvāja gan uzdziedāt, gan pajokot televīzijas ekrānā. Vēlāk viņa Latvijas izlases sastāvā startēja jautro un atjautīgo kluba humora šovā "Dziedošais KiViNs": "Pretēji manām gaidām, tie dzīvespriecīgie, draudzīgie cilvēki, kurus redzēju televīzijā, īstajā dzīvē izrādījās visai atturīgi un nebija noskaņoti uz jautrību un komunikāciju. Ārpus skatuves režīms ir stingrs, visi ļoti koncentrējās uz savu darbu," atceras Irina. Viņa piebilst, ka no "KVN" laikiem vienīgās fotogrāfijas ir tās, kuras viņa uzņēma mājās, bildējot sevi ekrānā. Pēc dažiem gadiem viņa ziņkārības dēļ nolēma piedalīties skaistumkonkursā: "Atzīšos, nebiju gaidījusi, ka mēģinājumi, fotosesijas un visi pasākumi būs tik augstā, profesionālā līmenī, arī tā bija fantastiska pieredze."

Kamēr skaistumkonkursos liela nozīme ir ārējam izskatam, Irinas rīkotais pasākums "Jutekliskā iepazīšanās" ir kaut kas pilnīgi pretējs. Viss sākās tā: "Reiz satiku paziņu, kura ļoti atklātas sarunas laikā sūdzējās, ka nesaprot, pa kuru laiku iespējams atrast otro pusīti, ja piecas dienas viņa ir darbā, bet nedēļas nogalēs steidz izdarīt citas lietas. Pieredze tiešsaistē mīlestības meklējumos bijusi negatīva, un viņa tiešām nezināja, kur ar kādu var iepazīties. Viņa tik ļoti pārdzīvoja, ka es nolēmu palīdzēt," stāsta Irina.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!