Foto: Privātais ahīvs
"Pienāca brīdis, kad sapratu, ka man nepatīk, kā izskatos spogulī," tā pirms pieciem gadiem nodomāja Marina Zvančuka. Kopš tā brīža viņa piedzīvojusi gan fizisku, gan psiholoģisku izaugsmi, kļūstot par Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas (LBFBF) izlases sportisti. Smagos treniņus, sacensības dažādās pasaules malās un ikdienas darbus Marina apvieno bez problēmām, jo visa pamatā esot pamatīga disciplīna.

Marinas ikdiena ir rūpīgi izplānota, lai ģimenes dzīvi, veiksmīgu karjeru, kā arī socializēšanos draugu lokā varētu apvienot ar treniņiem sporta zālē un gatavošanos starptautiska mēroga sacensībām bikini fitnesā. Šādā režīmā viņa dzīvo pēdējos piecus gadus, taču sports Marinai bijis tuvs jau kopš bērnības.

Par ceļu līdz profesionālajam sportam

Sports Marinu ir pavadījis gandrīz visas dzīves garumā. Kad viņai bija tikai divi gadi, māte mazo meiteni pirmo reizi aizveda uz sporta vingrošanas nodarbībām. Kopš tās dienas sporta vingrošana bija Marinas aizraušanās turpmākos desmit gadus. Tīnes vecumā meitene darbojusies cirka studijā, ar kuru apceļota puse Eiropas. Tālāk sekoja studiju gadi, kuru laikā viņa arī turpinājusi būt diezgan aktīva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!