Foto: Instagram
Mīlēt sevi tādu, kāda tu esi, var būt sarežģīti, apzinoties, ka neesi perfekta, un redzot, ka sievietes plakātos un žurnālu lapās var dižoties ar tvirtiem augumiem un šķietami nesaskaras ar daudzu sieviešu biedu celulītu. Tomēr "Health" ir novērojis, ka arvien vairāk un vairāk sieviešu nekautrējas atklāti atzīt, ka celulīts skar arī viņas.

Britu modele Sofija Tērnere pavisam nesen dalījās ar neapstrādātām bildēm no kādas fotosesijas, norādot, ka fotogrāfijā redzamais celulīts viņu sākotnēji sadusmojis, bet tad viņa apjautusi, ka dusmām nav pamata. "Es esmu vairāk nekā celulīts," viņa norādīja, paskaidrojot, ka celulīts ir daļa no sievietes ķermeņa un viņai pašai tas ir jau kopš 12 gadu vecuma.

Arī supermodele Ešlija Grahama nekautrējas izrādīt savu ķermeni tieši tādu, kāds tas ir, neslēpjot ne apaļumus, ne celulītu.

Viņa norāda, ka mīl savu ķermeni, kāds tas ir – ar visiem apaļumiem, nelīdzenumiem un celulītu. Tas uz viņas ķermeņa ir manāms, neskatoties uz to, ka modele sporto un rūpīgi seko līdzi saviem ēšanas paradumiem.

Arī citas modeles un "Instagram" blogeres nekautrējas publicēt savu ķermeņu attēlus bez izskaistinājuma, neslēpjot celulītu un citas "nepilnības". Viņas arī norāda, ka "perfektie foto", kuros sievietēm nav celulīta, tiek iegūti ne tikai ar attēlu apstrādes programmām, bet arī, pievēršot uzmanību apgaismojumam fotografēšanas laikā

A post shared by Gabi Gregg (@gabifresh) on Jan 9, 2017 at 3:51pm PST

A post shared by i s k r a (@iskra) on Aug 15, 2017 at 8:11am PDT

A post shared by Anna Victoria (@annavictoria) on Feb 19, 2017 at 12:34pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!