Aktrise un pedagoģe Zane Daudziņa daudziem saistās ar ugunīgās Helēnas lomu iecienītajā pašmāju seriālā Ugunsgrēks. Taču Zanei ir vēl daudz neskaitāmu personības šķautņu, kuras ne katram izdodas pamanīt un atklāt. Piemēram, vai zināji, ka aktrise ik gadu cenšas peldēties līdz pat pirmajam ledum, turklāt – pa pliko?

Sadarbībā ar televīziju 360 TV piedāvājam ieskatu raidījuma Viņas lielā intervija vadītājas Grētas Gorjučko sarunā ar Zani, kurā aktrise atklās, kur ieguvusi viņai tik raksturīgo cilvēcisko siltumu un gaišo skatu uz dzīvi, kā arī spēju teju acumirklī iejusties lomās, kas patiesībā ir gluži pretējas Zanes pašas personībai.

"Es esot jau bērnībā bijusi tāds ļoti priecīgs bērnelis, kurš, tikko pamodies, stāvējis savā redeļu gultiņā, iekrampējies maliņās, un smaidījis. Un nabaga vecāki no rītiem gulēja gultā, attaisīja vienu samiegojušos aci un redzēja, ka tur viena tāda saulīte jau stāv un smaida. Mana nopelna tur nav nekāda, tā ir tāda dabas dāvana," nosaka Zane.

Vaicāta, kā viņai izdodas iejusties pašas būtībai tik pretējās Helēnas tēlā Ugunsgrēkā, Zane atminas kādu spilgtu piedzīvojumu agrā bērnībā: "Mamma stāstīja, ka mani vienā reizē dzemdību namā esot sajaukuši, iedodot citai mammai un viņai uz barošanu atnesot svešu bēbi. Mana mammīte bija ļoti jūtīga un momentā saprata, ka viņai nav iedots īstais bērns.

Savukārt es pa to laiku jau biju kāri sagrābusi citas sievietes krūti un pilniem malkiem strēbusi. Viņa vēl brīnījusies, ko tad tas bērns pēkšņi tik labi ēd. Tātad es vienkārši dabūju krievietes pienu."

Tāpat Zane atklāj arī to, kā aizsākušās aktrises attiecības ar mīļoto vīrieti – Vili Daudziņu. Izrādās, viss noticis pilnīgi nejauši, kad Vilis zvanījis citai kursa biedrenei vārdā Zane, bet kļūdas pēc piezvanījis nu jau savai sieviņai.

Sākot ar 4. februāri, 360TV skatītājus sagaida patīkams jaunums – turpmāk ik ceturtdienas vakaru varēsim nodoties Viņas lielajai intervijai, ko vadīs Grēta Grojučko. Ik nedēļu tā būs īpaša saruna ar īpašu personību, kas ar savu rīcību un darbību ietekmējusi procesus un norises sabiedrībā, kas spēj iedvesmot un iedrošināt noticēt saviem sapņiem. 4. februārī gaidāma saruna ar aktrisi Zani Daudziņu, bet pēc nedēļas varēs ieklausīties sarunā ar Ingu Gorbunovu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!