Foto: GUNSnLASERS.lv
Izklaides parks GUNSnLASERS kopā ar Pica Lulū ir parūpējušies, lai bērnu ballītes izdotos par visiem 100%. Līdz 2018. gada 27. augustam reģistrējot un norisinoties bērna dzimšanas vai vārda dienas ballītei lāzertag spēlē, saņemsiet garšīgo un bērnu iecienīto desu picu no Pica Lulū par baltu velti. Kā darbojas akcija?

Bērnu ballītes akcijas nosacījumi

Vēlaties, lai bērna dzimšanas dienas ballīte būtu neaizmirstama? Reģistrējiet lāzertag jeb lāzerpeintbola spēli bērniem vismaz 6 personām (spēlei jānotiek līdz 27.08.18., jābūt pieteiktai laika posmā no 16.07.18. līdz 27.08.18.). Vairāk par akcijas nosacījumiem lasiet GUNSnLASERS mājaslapā ŠEIT!

Reģistrāciju varat veikt:

  • pa e-pastu info@gunsnlasers.lv;
  • zvanot uz tālruņa numuru +371 27 274 646!

Kopā ar GUNSnLASERS bērnu ballītes būs aktīvas un jautras. Kamēr pasākuma viesi pildīs dažādas misijas, vecāki var atpūsties labiekārtotā piknika vietā vai piedalīties spēlē kopā ar savām atvasēm. Redzot, cik aizrautīgi bērni cenšas izpildīt instruktora doto uzdevumu, spēlē vēlas iesaistīties arī vecāki. Kāpēc gan ne? Šī ir piemērota izklaide visai ģimenei!

Lai gardā pica pietiktu visiem

Bezmaksas picu pasūtīs GUNSnLASERS darbinieki un Lulū Pica to piegādās uz spēles laukumu. Ņemot vērā, ka bērni spēles laikā kārtīgi izskriesies un būs noguruši, palielināsies arī apetīte. Lai visi ballītes viesi būtu paēduši un uzņemtu enerģiju, uz vietas varēsiet pasūtīt papildu picas pēc Pica Lulū cenrāža, kas tiks piegādātas reizē ar bezmaksas 45 cm desu picu.

Kāpēc lāzertags ir bērniem draudzīga aktivitāte?

Tā ir aktīva un azarta piepildīta aktivitāte, kuras laikā bērni mācīsies sadarboties komandā un sasniegt mērķi:

  • lāzertagu var spēlēt jau no 4 gadu vecuma;
  • trāpījums nav sāpīgs, tas jūtams ar vieglu un nekaitīgu vibrāciju;
  • visu spēles laiku bērnus uzmana pieredzējis instruktors;
  • spēles laikā jādomā stratēģija un jābūt uzmanīgam.
Foto: GUNSnLASERS.lv

Draudzīgie un atsaucīgie spēļu vadītāji izskaidros visus noteikumus, palīdzēs uzvilkt ekipējumu, dos aizraujošas misijas un gādās par jautrību visa pasākuma laikā. Tieši tāpēc lāzertags ir piemērotas spēles bērnu ballītē.

Ļoti labas klientu atsauksmes

Bērni, kas reiz uzspēlējuši lāzertag, atzīst, ka labprāt spēlētu vēl un aicinātu arī draugus. Viņiem patīk, ka spēle ir dinamiska un instruktors prot gan pajokot, gan skaļi dot dažādas norādes un palīdzēt ar ekipējuma apgūšanu.

Viens no galvenajiem nosacījumiem, lai bērnu ballītes lāzertagā būtu izdevušās, ir misijas, kas spēles dalībniekiem spēles laikā jāizpilda. GUNSnLASERS instruktori tās būs sagatavojuši jau iepriekš, piemēram:

  • karoga izvilkšana no pretinieka bāzes;
  • karoga uzvilkšana speciālā mastā;
  • pretinieka bāzes iekarošana;
  • bāzes noturēšana pēc iespējas ilgāk;
  • tīģera vai zaķa medības;
  • slepenais koferis u.c.

Starp misijām būs dažas minūtes laika, kad bērni varēs atpūsties, padzerties un iekost picu, lai ar jauniem spēkiem atkal dotos cīņas laukumā. Vai būs vēl nepieciešamas citas dzimšanas dienas spēles bērniem? Domājams, ka nē. Lāzertags ir gana aktīva un dinamiska atpūta, kurā kārtīgi jākustas, lai izdotos uzvarēt.

Papildu stimulu spēlēt izveicīgi un azartiski, sniegs iespēja pēc spēles saņemt individuālos un komandas rezultātus, noskaidrojot, kura spēlētāji reitingi ir vislabākie. Tā būs draudzīga sāncensība. Izklausās patiesi aizraujoši, vai ne? Tieši tā arī būs! Bērnu ballīte Rīgā, GUNSnLASERS parkos Andrejsalā, Mežaparkā un Juglā, ir atpūta gan bērniem, gan vecākiem.

Spēļu laukumi vairākās lokācijās

Visus četrus GUNSnLASERS izklaides parkus var ērti sasniegt gan ar sabiedrisko transportu, gan privāto auto. Laukumos pieejamas plašas bezmaksas autostāvvietas.

Parku adreses:

  • Andrejostas iela 8A (Andrejsala - pirmā Elektrospēkstacija Rīgā);
  • Viestura prospekts 2 (Mežaparks - vēsturiskā PSRS militārā bāze ar īsu bunkuru);
  • Mārklanes iela 10 (Jugla - kādreizējā Juglas manufaktūras rūpnīca);
  • Zaķusalas krastmala 19 (Zaķusala - parks Barona muižas drupās)

Kuru no parkiem izvēlēties paliek Jūsu ziņā. Katrs laukums ir iekārtots citādi un tajā valda pavisam cita atmosfēra - no vēsturiskas rūpnīcas līdz pat industriālai apkārtnei un priekšu mežam.

  • Andrejsalas lāzertag laukums - divi izgaismoti āra laukumi 1,1ha platībā, rūpnieciska stila ēkas, milzīga tranšeja;
  • Juglas lāzertag laukums - divi iekštelpu laukumi ar kopējo platību vairāk nekā 4200m2, 30m liela lidmašīna ar slepenām ejām, divu stāvu būves;
  • Mežaparka lāzertag laukums - pieci āra laukumi, kādreizējais PSRS perons un bunkurs, uzkalni un ielejas, priežu mežs;
  • Zaķusalas lāzertag laukums - četri labiekārtoti laukumi, kopējā platība 1,38ha.

Reģistrēt spēli sev tīkamā laikā varat pa tālruni 27274646 vai arī rakstot ziņu uz e-pastu info@gunsnlasers.lv! Savukārt, lai uzzinātu dažādus jaunumus, akcijas un aplūkotu bildes no laukumiem un spēlēm, apmeklējiet GUNSnLASERS mājaslapu www.gunsnlasers.lv un Facebook lapu!

Svarīgi zināt

Ņemot vērā, ka par aktivitātēm pasākuma laikā gādās GUNSnLASERS instruktors un maltīti sarūpēs Pica Lulū, gatavošanās ballītei būs krietni vienkāršāka, neraizējoties ne par mājokļa uzkopšanu, ne spēļu un uzkodu sagatavošanu, kas nereti prasa pat vairāk nekā vienu dienu laika.

Tomēr vērts padomāt par:

  • ērtu, elpojošu un sportisku apģērbu;
  • atspirdzinošiem dzērieniem, kurus bērni varēs padzerties spēles starplaikos un pēc tās;
  • tematiskām dekorācijām, ja vēlaties izrotāt piknika vietu;
  • dzimšanas dienas kūku.

Lai bērnu ballītes būtu vēl interesantākas, nosūtot viesiem ielūgumus, varat minēt dresscode, piemēram, supervaroņi, hipiji, pirāti vai jubilāra mīļākās krāsas.

Bērna prieks un smaids būs labākais izdevušās bērnu ballītes novērtējums. Turklāt atmiņas saglabāsies ilgi un ikreizi tiekoties ar draugiem, bērni gribēs pārrunāt spēles norisi un labākās epizodes. Ļaujiet par pasākumu parūpēties GUNSnLASERS, lai arī Jums ir mirklis atpūtai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!