Foto: Publicitātes foto
Šobrīd mūsu sabiedrībā nav vienota viedokļa par to, vai ir nepieciešams bērnam apmeklēt bērnudārzu. Galvenokārt jau vecākus satrauc tas, ka ´´ sāks uzreiz daudz slimot´´ , ´´ ko viņam tur var iemācīt´´ , vai pat ´´cik daudz šausmīgu video ir internetā šajā sakarā"...Un tas ir saprotams-visi vecāki mīl savus bērnus, pārdzīvo par viņiem un vēl viņiem tikai to vislabāko.

Bet kas patiesībā notiek šajā vecumposmā? Šajā ļoti nozīmīgajā bērna attīstības un augšanas periodā, kad tik ļoti ir nepieciešams tuvinieku atbalsts, kad paveras jaunas iespējas un bērns ļoti mērķtiecīgi un strauji attīstās.Un te- nezināmais... Bērnudārzs. Ko darīt? Kā rīkoties? Kā un pēc kādiem kritērijiem izvēlēties bērnudārzu?Un pats galvenais svarīgākais jautājums-kā palaist savu mazuli un uzticēt to nepazīstamiem cilvēkiem?

Mani sauc Natālija Sapelkina, esmu pedagogs ar pieredzi un mamma diviem bērniem. Aicinu Jūs uz bezmaksas semināru Hobbydom mājā, kur mēs kopā apspriedīsim jautājumus par bērnudārziem un bērnu adaptāciju tajos.

Es pastāstīšu par;

- bērnu attīstības posmiem-sensitīvajiem periodiem,
-svarīgākajiem audzināšanas aspektiem un ´´ atļautības´´ ierobežojumiem,
-kas ir bērnudārzs-režīms, ēdināšana, iemaņas un prasmes, vecāku un pedagogu pienākumiem,
-adaptāciju-pozitīvo un negatīvo- bērna un pieaugušā emocionālo stāvokli,
-jēdziena"nē" nozīmi, maldināšanu un nepatiesiem solījumiem, uzticēšanās momentiem,
-svarīgiem un pareiziem vārdiem,
-kas ir noteikts Latvijas likumdošanā.

Jo ar šīm zināšanām mēs nepiedzimstam, tās atnāk pie mums ar pieredzi un izglītību. Un es ar lielu prieku šajās zināšanās ar Jums dalīšos.

Uz tikšanos 10. novembrī bezmaksas seminārā ´´ Bērnu un vecāku sagatavošana bērnudārzam" Hobbydom atklāšanas dienā Jūrmalā!


Vairāk par Ģimenes kluba Hobbydom atklāšanas dienu var uzzināt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!