Foto: Publicitātes foto
Robotikas skola ROBO HUB aicina bērnus 6-12 gadu vecumā piedalīties vasaras nometnēs. Izglītojošā robotika, sporta aktivitātes un jauni draugi gaida Tevi!

Ir klāt vasara un jāsteidz baudīt viss ko tā piedāvā. Ja tomēr plāno aizkavēties Rīgā un vēlies izglītojoši piepildīt bērna vasaras brīvlaiku, tad šis ir tieši Tev.

Dzīvojot digitālajā laikmetā, bērni mijiedarbojas ar jaunākajām tehnoloģijām un robotizētiem mehānismiem, neizprotot to darbības pamatprincipus. Ne vienmēr vecāki spēj izskaidrot kā strādā bankomāts, drons vai robots- putekļu sūcējs. Kur tas viss rodas? Kas ir šie cilvēki, kas rada novitātes? Kā apgūt spēju radīt ko jaunu?

Mēs ticam, ka radīt interesi par mācību procesu ir pieaugušo uzdevums. Informācijas plūsma ir ieviesusi korekcijas uz mūsdienu bērna spēju uztvert izglītojoša satura informāciju. Stāsti un drukātas bildes grāmatā bez iespējas to piedzīvot zaudē aktualitāti. Bērnu uzmanība izglītošanās procesā ir jāpiesaista ar jaunām metodēm.

Izglītojošā robotika ir integrēta mācību metode, kas ietver matemātiku, dabas zinības, tehnoloģijas, fiziku un bioloģiju vienā priekšmetā. Profesionālu pedagogu vadīta robotikas nodarbība māca bērnam palūkoties uz lietu kopsakarībām un spēt risināt problēmu kompleksi, attīstot bērna caurviju prasmes. Efektīvākais ceļš uz aizraujošu izglītību un panākumiem ir darīt, kļūdīties un vēlreiz darīt.

Robotikas skola ROBO HUB jau 3 gadus pasniedz robotiku Latvijas skolās un bērnudārzos, kā arī organizē nometnes skolēnu brīvdienās. Bērni ir sajūsmā par Lego un planšetdatoriem, bet vecāki ir sajūsmā par izglītošanās procesa rezultātiem.

ROBO HUB nometnes notiek katru nedēļu visas vasaras garumā Brīvības gatvē 224 (pie VEF). Vienas nometnes ilgums ir 5 darba dienas. Programmā ietilpst intelektuālais darbs ar robotikas tehniku, kā arī fiziskās aktivitātes ārpus telpām smilšu volejbola laukumos pie Elkor plaza. Nometnes laikā bērniem tiek nodrošināta individuāla pieeja, drošība un komforts. Ar bērniem strādā pieredzējuši pedagogi. Bērnu skaits katrā nometnē ir ierobežots. Pieteikties un detalizētāk ar programmu varat iepazīties šeit: https://robohub.lv/brauc-uz-nometni/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!