Foto: Publicitātes foto
Mazuļa ienākšana ģimenē ir liels notikums un tam ir rūpīgi jāgatavojas, sarūpējot visu nepieciešamo, lai pirmie satikšanās mirkļi un kopā pavadītais laiks būtu bezrūpīgs un mīlestības piepildīts.

Mazuļa attīstība pirmajā dzīves gadā norit ļoti strauji – katrs kopā pavadītais mirklis ir neatsverams ieguldījums ģimenes vērtību sistēmas veidošanā un kopējo tradīciju radīšanā. Tieši kopā būšana un tradīcijas palīdz radīt kopīgas ģimenes atmiņas, kā arī veido ģimenes īpašo stāstu, ko nodot no paaudzes paaudzē.

Arī mazumtirdzniecības veikalu tīkla "Citro" stāstu veido četri vietējie ģimenes uzņēmumi, kas savas ģimenes vērtības un tradīcijas ievieš ikdienas darbā. Pērn dibināta skaista tradīcija, ko veikalu tīkls "Citro" turpina arī šogad: dalīšanās svētku priekā ar Latvijas ģimenēm, kurās šā gada 8. novembrī sagaidīts ģimenes pieaugums – tajā pašā datumā, kad pirms diviem gadiem tika atvērts Latvijā pirmais "Citro" zīmola veikals.

"Citro" savā jubilejā sveic šā gada 8. novembra jaundzimušo ģimenes

Rūpēs par ģimeņu veselību un labsajūtu, veikalu tīkls "Citro" kā ģimenei draudzīgs zīmols kopā ar jubilejas svētku akcijas lieldraugu – "Mēness aptieka" un bērnu higiēnas preču zīmolu "Happy", ir sagatavojis bezmaksas dāvanu komplektus šā gada 8.novembra jaundzimušo ģimenēm ar dažādām noderīgām lietām gan jaundzimušā mazuļa aprūpei, gan jaunajai māmiņai un pārējiem ģimenes locekļiem.

"Pērn, zīmola dibināšanas svētku gadadienā, sveicām arī citus 8. novembra jubilārus, kas dzimuši šajā datumā, tādējādi izrādot rūpes un sniedzot atbalstu ģimenēm ar mazuļa ienākšanu ģimenē. Kā saka "dalīts prieks ir dubultprieks"! Arī "Citro" ģimenē aizvadītais gads ir bijis auglīgs – ir atvērti vairāki jauni veikali un esam spēruši pirmos soļus e-komercijas virzienā, izveidojot "Citro" e-veikalu internetā. Tas ir jauns posms zīmola attīstībā, kas prasa daudz rūpes, uzmanību un jaunas zināšanas. Sagaidot "Citro" zīmola šī gada jubileju, vēlamies sveikt Latvijas jaunās ģimenes, kurās šī gada 8. novembrī, ir sācies jauns un skaists dzīves posms – piedzimis mazulis. Esmu pārliecināts, ka atbalsts un rūpes vienam par otru, ļaus mums visiem kopā radīt vairāk skaistu mirkļu un stiprinās ģimenes vērtību saglabāšanu, kā arī jaunu tradīciju veidošanos," uzsver Imants Kelmers, "Citro" veikalu tīkla pārstāvis.

Jau otro gadu kopā ar "Citro" zīmolu jaundzimušo ģimenes sveic akcijas lieldraugs "Mēness aptieka", kas ir atbalsta plecs jaunajām ģimenēm, nodrošinot visu nepieciešamo jau no mazuļa pirmās dzīves dienas, kā arī sniedzot vecākiem vērtīgus padomus ikdienas rūpēs par mazuļa veselību un ģimenes labsajūtu.

"Mazulim ienākot ģimenē, ir ļoti svarīgi, lai vecāku rūpes un mīlestība būtu veltīta ģimenes labjutībai un harmonijai – ģimenes komplektā esam sarūpējuši pašu nepieciešamāko gan mazulim, gan jaunajiem vecākiem, lai visa ģimene kopā varētu vairāk laika pavadīt bezrūpībā un mīlestībā," norāda "Mēness aptieka" mārketinga vadītāja Viktorija Gulbe.

Šogad "Citro" zīmola ģimenes dāvanu komplektu iniciatīvai pievienojies bērnu higiēnas preču zīmols "Happy" – visstraujāk augošais bērnu higiēnas preču zīmols Latvijā pēdējo piecu gadu laikā, kas piedāvā augstākās kvalitātes bērnu higiēnas preces.

"Ar prieku atbalstām "Citro" zīmola iniciatīvu, sveicot jaunās ģimenes tik nozīmīgā dzīves notikumā. Ar īpašām rūpēm par jaundzimušajiem un viņu vecākiem – jau vairāk nekā deviņus gadus sarūpējam dažādas noderīgas higiēnas preces visās dzemdību iestādēs visā Latvijā, kā arī atbalstām māmiņas un mazuļus krīzes centros. Atbalstot ģimenei draudzīgus zīmolus, esam izveidojuši vairāk nekā 70 labiekārtotas mazuļu pārtinamās un zīdīšanas telpas visā Latvijā," atklāj "Happy" zīmola vadītāja Vineta Freidenberga.

Aicina pieteikties bezmaksas ģimenes komplektam

Atzīmējot zīmola otro gadadienu, "Citro" sveic šā gada 8.novembra jaundzimušo ģimenes visā Latvijā un aicina pieteikties bezmaksas ģimenes komplektam visas Latvijas ģimenes, kurās šā gada 8.novembrī ir sagaidīts ģimenes pieaugums.

Pieteikties bezmaksas ģimenes komplektam var rakstot uz e-pastu info@citro.lv ar norādi "Citro ģimenes komplekts".

Pieteikties bezmaksas "Citro" ģimenes komplektam var līdz šī gada beigām jeb 31. decembrim. Viens bērns var saņemt vienu bezmaksas ģimenes dāvanu komplektu.

Vairāk informācijas citro.lv vai zvanot pa tālruni +371 25605580.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!