Foto: Shutterstock
Māmiņdiena ir tepat aiz stūra, un katra mamma ir pelnījusi pārsteigumu tikpat īpašu, cik viņa pati. Nezini, kā pārsteigt un parādīt mīlestību? Piedzīvojumu dāvanu karšu veikals "Dāvanu Serviss" ir sagādājis piecus padomus, lai māmiņdienu padarītu neaizmirstamu!

1. Atrodi piemērotu dāvanu Māmiņdienā

"Dāvanu Serviss" piedāvājumu klāstā atradīsi dāvanu ikvienai māmiņai. Izvēlies dāvanu atbilstoši mammas raksturam – dāvā ekstrēmas emocijas vai mierpilnu atpūtu!

Vai tava mamma nav lidojusi? Izvēlies lidojumu ar lidmašīnu virs Rīgas! Bet ja sen jau domā, ka tavai mammai laiks atpūsties – dāvā nakšņošanu un SPA apmeklējumu kādā no Jūrmalas greznajām viesnīcām!

2. Piedzīvojumu vienam vai diviem?

Vai var būt labāka dāvana kā kopā pavadīts laiks? Ja arī tev savu mammu izdodas satikt vien pāris reizes gadā, sniedz viņai vislielāko dāvanu – būšanu kopā! Dodies ar mammu vakariņās vai baudi kopīgu nedēļas nogali kādā no brīvdienu namiņiem visā Latvijā!

3. Mātes dienas apsveikums uz dāvanu kartes

Ja šogad mammu nevarēsi satikt klātienē, nosūti apsveikumu internetā. "Dāvanu Serviss" vari iegādāties dāvanu kartes un uz tām pievienot personīgu apsveikuma tekstu. Šī ir lieliska iespēja, lai pateiktu mammai, cik daudz viņa nozīmē un pateiktu paldies par to, cik daudz viņa ir darījusi. Personisks novēlējums padarīs Mātes dienas dāvanu īpašāku un atmiņā paliekošāku.

4. Padari visu vienkāršāku un rezervē piedzīvojumus vispirms

Kad iegadājies piedzīvojumu dāvanu, tu vari veikt rezervāciju, lai mammai nav jāveic citas darbības – tikai jādodas izvēlētajā piedzīvojumā!

5. Māmiņdienas dāvanas iesaiņojums

Kad dāvini piedzīvojumu dāvanu mammai Mātes dienā, iesaiņo to milzīgā kastē! Tava mamma pat neidomāsies, kas tur iepakots, un tas noteikti sniegs jautras emocijas dāvanu atverot!

Neuztraucies, ja ierobežojumi neļauj piedzīvojumu izmantot tagad. "Dāvanu Serviss" dāvanu kartes ir derīgas trīs gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!