Foto: Publicitātes attēls
Straujiem soļiem tuvojas vasara – gada bezrūpīgākais laiks, kas ir dabas, aktīvās atpūtas un skolēnu brīvlaika uzvaras gājiens. Šis ir īstais brīdis, lai atklātu kaimiņvalstu piedāvātās iespējas. Jau 10. jūnijā lielākiem un mazākiem apmeklētājiem durvis vērs Baltijā lielākais tematiskais parks Lotes zeme.

Lotes Izgudrotāju ciemats ir aktīvs, radošs un piedzīvojumiem bagāts tematiskais parks – lielākais šāda veida izklaides centrs Baltijā. Tas radīts, balstoties uz populārajām Janno Peldmā un Heiki Ernita filmām par Loti no Izgudrotāju ciema, un atrodas netālu no Pērnavas, Reiu ciematā, tikai nepilnu triju stundu brauciena attālumā no Rīgas.

Parkā ir plašas izklaides iespējas gan bērniem, gan pieaugušajiem, tādējādi piedāvājot lielisku ģimenes atpūtu visiem kopā. Bērni varēs izzināt Lotes zemi kopā ar Izgudrotāju ciema iemītniekiem, paciemoties viņu mājās, novērtēt un izmēģināt vairāk nekā 100 izgudrojumu, kā arī radīt tos paši, vērot teātra izrādes un darboties kopā ar Lotes draugiem. Pēc piedzīvojumiem ar Loti un viņas draugiem, visa ģimene kopā ar vecākiem un vecvecākiem var atpūsties labiekārtotā jūras krastā.

Lai gan pasakas un tēlu dzimtene ir Igaunija, Lotes draugu vidū ir arī varoņi, kuru izcelsme meklējama Latvijā, piemēram, muša Ruta, kuru apprecēja muša Jāks, ciemata iedzīvotāju ikrīta modinātājs. Tā bija mīlestība no pirmā acu skatiena. Mīlas iespaidā Jāka galva darbojas pastiprinātā režīmā.

Aktīvākas atpūtas cienītājus gaidīs piedzīvojumu taka un bizbizmārīšu taka, kas ir ciema iemītnieku inovācija, – tā ir sevis pārvarēšanas izgudrojums. Piedzīvojumu parks gaida visu vecumu apmeklētājus, jo Lotes zemes varoņi ir parūpējušies par to, lai iztēlei un piedzīvojumiem nebūtu robežu.

Ceļojums pa izklaides parku ir garš piedzīvojums, tāpēc Lotes zemē ir sarūpētas garšīgas, veselīgas maltītes un uzkodas, lai visiem pietiktu spēka un enerģijas. Lotes un Reiuranna kafejnīcas, kā arī Tirgus laukuma uzkodas apmierinās ikviena ēdēja gaumi.

Lotes zemē atdzīvojas pasaku tēli, brīnumainie izgudrojumi kļūst reāli, darbnīcās var atklāt nezināmo un mesties neskaitāmos piedzīvojumos. Skaistā jūras piekraste ļaus baudīt dabas mieru, kafejnīcās varēs palutināt sevi, bet mazajās darbnīcās un veikaliņos – sarūpēt mājas palikušajiem interesantus suvenīrus.

Šī ir tava vasaras iespēja spēlēties, atklāt un mesties piedzīvojumā neatkarīgi no laika apstākļiem un nesatraucoties par valodas barjeru, jo Lotes zemē dzīvo arī draugi no Latvijas.

Vairāk informācijas par Lotes zemes iespējām un biļešu iegādi meklē šeit: www.loteszeme.lv. Papildus ir pieejama arī Lotes zemes lietotne, kas palīdzēs atrast vajadzīgo informāciju, orientēties parkā un piemeklēt sev aktuālāko izklaidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!