Foto: Publicitātes foto

Kolikas un ar tām saistītas ēdināšanas problēmas ietekmē 10–40 % zīdaiņu un visbiežāk ir sastopamas sešu nedēļu vecumā[i]. "Philips Avent" piedāvā pretkoliku pudelīti, kas palīdzēs vecākiem nodrošināt mazulim vislabāko dzīves sākumu.

Kā zināms, visbiežāk sastopamās mazuļu ēdināšanas problēmas ir kolikas, reflukss (piena atgrūšana ēdināšanas laikā vai īsi pēc tam) un gāzes. Lai samazinātu gaisa norīšanu, kas parasti notiek zīdaiņa barošanas laikā, Philips Avent izstrādājis inovatīvu pudelīti ar īpašo AirFree vārstu. Tā nodrošina bērna komfortu, ļaujot norīt mazāk gaisa dzeršanas laikā, savukārt tas palīdz samazināt nepatīkamās sajūtas vēderiņā, kā arī uzlabo gremošanu.

  • Samazina bieži izplatītas ēdināšanas problēmas

Brīdī, kad bērns norij pienu, unikāls integrētais vārsts saliecas, ļaujot gaisam ieplūst pudelītē. Šādi gaiss nenokļūst mazuļa vēderiņā, bet paliek turpat pudelītē. Rezultātā pretkoliku pudelīte padara ēdināšanas laiku daudz patīkamāku gan māmiņai, gan bērnam!

  • Ērtāka barošana, turot mazuli horizontālā stāvoklī

AirFree vārsts veidots tā, lai bērnu varētu ērti ēdināt arī tad, ja viņš atrodas horizontāli. Pateicoties vārsta īpašajam veidolam, knupis vienmēr paliek piepildīts ar pienu, nevis gaisu. Līdz ar to bērniņš jūtas komfortabli, jo var norīt pienu bez liekā gaisa un nepiedzīvot nepatīkamas sajūtas.

  • Vienkārši lietojama

Philips Avent pretkoliku pudelīte ir vienkārši lietojama – piemēram, AirFree vārstu pēc vajadzības iespējams noņemt. Knupja īpašā forma veicina drošu satvērienu, bet rievotā virsma palīdz novērst tā saspiešanu un nodrošina nepārtrauktu, ērtu ēdināšanu. Pie tam, pudelītei ir plata atvere un maz detaļu – to ir viegli tīrīt un salikt.

  • Palīdz jūsu mazuļa attīstībai

Philips Avent pretkoliku klāstā pieejami ne tikai knupji ar dažādiem plūsmas ātrumiem, bet arī dažāda izmēra pudelītes, kuras varat izvēlēties atbilstoši bērna vecumam. AirFree vārsts ir savietojams arī ar 125 ml, 260 ml, un 330 ml Philips Avent pretkoliku pudelītēm.

Apmeklējiet www.philips.lv/avent un uzziniet vairāk par šo produktu.

[1]Johnson, JD; Cocker, K; Chang, E (2015. gada 1. oktobris). "Infantile Colic: Recognition and Treatment.". American family physician. 92 (7): 577–82. PMID 26447441

Advertisement

Advertisement

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!