Foto: Publicitātes foto

Dr. Hauschka rudens/ziemas dekoratīvās kosmētikas kolekcijas "Natural Spirit" krāsu palete sniegs siltus, dabīgus akcentus rudens un ziemas sezonā. Mirdzošs, tumši zaļš, piesātināti brūns un smalki sārtais izstaro spēku un mieru, radot individuālu izskatu, kas pilns ar grāciju, mieru un dabisku eleganci. "Izstrādājot dekoratīvās kosmētikas kolekciju "Natural Spirit", mēs iedvesmojāmies no dabas ainavām un dziļi savienojoties ar dabu. Tāpēc zaļās krāsas izvēle bija acīmredzama un visaptveroša," stāsta zīmola vadītāja Vācijā Jana Hofmane (Jana Hofmann).

Silti brūnais un viegli mirdzošais bēšais tonis Acu ēnu paletē Duo 01 piešķir acīm dziļumu un izteiksmīgumu. Skropstu tuša apjomam 05 piešķir acīm izteiksmīgu akcentu intensīvā sūnu zaļā krāsā. Acu zīmulis 08 saskan ar skropstu tušas toni, kas īpaši uzsvērs un izcels acu individuālo skaistumu. Vaigu sārtums Duo 04 aprikožu un rožu tonī modelēs sejas kontūras un radīs mirdzošu akcentu. Un beidzot, bet ne mazāk svarīgi, Lūpu krāsa 20 atsedz dabisko, līksmo skatienu dzīvīgā dabiskā tonī ar maigu spīdumu.

"Dr. Hauschka "Natural Spirit" tumši zaļie, piesātināti brūnie un smalki sārtie toņi lieliski piestāv rudens krāsu spēlēm. Tie savstarpēji mijiedarbojas dabā, modē un dekoratīvajā kosmētikā. Tas atspoguļojas arī īpašajā vasaras nogales Dr. Hauschka fotosesijā pie jūras dziedātājām Dvīnēm - Anastasijai un Katrīnai.

Tajā Dr. Hauschka grima māksliniece Jūlija Gūtmane veidojot grimu izmantoja Dr. Hauschka rudens/ziemas dekoratīvās kosmētikas kolekcijas "Natural Spirit" produktus," stāsta Dr. Hauschka zīmola vadītāja Latvijā Silva Bērziņa.

Dekoratīvās kosmētikas kolekcija ierobežotā daudzumā "Natural Spirit" ir pieejama noteiktu laiku ierobežotā daudzumā, lai papildinātu Dr. Hauschka bāzes dekoratīvās kosmētikas sortimentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!