Foto: Publicitātes attēls
Atkal un kā katru gadu nāks Ziemassvētku vecītis – šis tuklais, bet visai iznesīgais vīrs ar sārtiem vaigiem, kurš spēj iekāpt ne tikai pa skursteni, bet arī pa septītā stāva logu, piedalīties stafetēs un nospēlēt saksofonu. Un visi viņu gaida, un visi smaida sastopot.

Vēstule vecītim
Vai Tu, pieaugušais, raksti vēstuli Ziemassvēku vecītim? Vai dari to katru gadu? Bērni gan to dara. Varbūt jāņem piemērs no bērniem un šogad jāpiesēžas un jāuzraksta vēstulīte, kā to redz, pat Benedikts Kumberbačs izdarīja un visa pasaule izlasīja. Mūsu Vecīša birojā gan vēstules nevar nekur noklīst un neviens cits tās neizlasīs. Pirms svētkiem vecīša palīgi atbild uz visām rakstītajām vēstulēm, izmanto to! Viņš patiešām var paveikt brīnumus un piepildīt Tavas vēlēšanās, un tas ir iespējams tepat Latvijā.

Vecītis pārsteidz
Mūsu birojā ir ap 15 vecīšiem. Reizēm vecītim lūdz ierasties, iekāpjot pa septītā stāva logu. To viņš, protams, arī dara, jo vecītis taču dara brīnumus! Reizēm cilvēki paši prot pārsteigt Vecīti - piemēram, vecītis ierodas pie it kā latviski runājošas ģimenes, bet Vecīti sagaida ģimenes galva, kas ir angliski runājošs vīrietis un visi bērni ir šokolādes krāsā, un tomēr visi kopā dzied dziesmas latviski, kaut aprunājas angliski. Vecītis taču runā visās pasaules valodās.

Reiz vecītim pazuda uz svētkiem balss, bet viņš neapjuka pasākuma laikā - izvilka savu mobilo telefonu, "iegūglēja", sameklēja dziesmas, atskaņoja un mudināja dziedāt līdzi.

Reizēm par vecīšiem ļoti grib strādāt tetovēti pārstāvji, ar pīrsingiem ausīs līdz pat pleciem, kas neatbilst pat elfa tēlam!

Vecītis spēlē futbolu un saksafonu
Mūsu vecīši šogad ir ieplānojuši doties pie saviem lielajiem un mazajiem bērniem svinēt Ziemassvētkus pat mežā. Mūsu vecīši ierodas ar kamanām un izvizina visus svinētājus. Ja vēlaties, lai vecītis uzspēlē saksofonu vai arfu, lūdzu! Mūsu vecīši ir sportiski un spēj novadīt jautras stafetes, netradicionālu hokeju vai futbolu. Vecītis prot pat novadīt komandas saliedēšanas spēles. Viņam draugos ir burvju mākslinieki, kas izveidos krāšņu ugunsšovu vai krāšņu salūtu. Bet vecīša palīgi - jautrie rūķi kopā ar jaukām sniegbaltītēm rūpējas par radošajām darbnīcām, dziesmām, rotaļām un mīklām bērniem.

Aicini vecīti laicīgi!
Vecīši apciemo lielos un mazos jau no pirmās Adventes līdz pat janvāra beigām dažādās valodās runājošās ģimenēs, bērnudārzos un uzņēmumos. Vecīši strādā arī gadatirdziņos, veikaliņos un tirdzniecības centros.

Cenas ir sākot no 59 EUR. Izmaksas un pakalpojumu dažādību var atrast mūsu mājaslapā, sīkāku informāciju sniedzam telefoniski: 29325382 vai 28373749 vai pa e-pastu: ziemassvetkuvecitis@realspiedzivojums.lv

Ziemassvētku vecīša līdzšinējie piedzīvojumi draugiem.lv

Sveicieni visiem no gaišā, spēcīgā, mīļā, gādīgā, sirsnīgā, rotaļīgā, jautrā un atbildīgā Ziemassvētku vecīša!

Biedrība "Reāls Piedzīvojums"
t. 29325382, 28373749
ziemassvetkuvecitis@realspiedzivojums.lv
www.realspiedzivojums.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!