Foto: Publicitātes foto

Ar pandēmiju saistīto ierobežojumu dēļ, daudzas izklaides iespējas patlaban ir liegtas. Izbēgt no ikdienas rutīnas, “četrām sienām” un atrunām, ka viss ir aizvērts, iespējams, liekot lietā nedaudz izdomas. Sagādāt sev un mīļajiem pārsteigumus un mazus ikdienas svētkus var teju ikviens. Modes un izklaides centrs "Rīga Plaza" kampaņas #RESTARTS2021 ietvaros neparastā randiņā izaicināja doties blogeri, dvīņu mammu Kristīni Dzenīti ar vīru. Ieskaties, kā viņiem gāja!

Pāris padomi piknikam ārā (noderēs arī tad, ja laikapstākļi nav pārāk iepriecinoši):

  • Piknika vieta: atrodi potenciālo piknika vietu, kura priecēs ne tikai ar skatu, bet arī būs ērti pieejama ar automobili. Ja ir slikti laikapstākļi, piknika sēdvietu var ierīkot automašīnas bagāžas nodalījumā. Savukārt bagāžas nodalījuma durvis pasargās sniega vai lietus gadījumā.
  • Piknika piederumi: ja dodies izbraukumā ar automašīnu, izmanto priekšrocību un paņem līdzi ne tikai pašu nepieciešamāko, bet arī lietas, kas uzburs patīkamu atmosfēru. Noderēs gan pledi, gan spilveni, pārnēsājamie galdiņi un krēsli, īpaši trauki vai kāda dekorācija.
  • Maltīte: atbalsti vietējos restorānus, pasūtot piknikam nepieciešamo ēdienu līdzņemšanai. Pārmaiņas pēc izvēlies restorānu, no kura iepriekš neesi neko pasūtījis.
  • Silti dzērieni: laikapstākļi ir mainīgi, tāpēc parūpējies, lai līdzi būtu arī termoss un dzērieni, kas nepieciešamības gadījumā sasildīs.
  • Pēc piknika – dodies spontānā izbraukumā. Ja esi izbraucis piknikā ārpus pilsētas, pēc piknika vari doties nelielā izbraukumā, apskatot attiecīgā rajona kultūrvēsturiskos objektus. Vai arī, izmantojot Geocaching lietotni, atklāj jaunus piedzīvojumus un tuvākās apkārtnes slēpņus.

Par kampaņu #RESTARTS2021 kopā ar "Rīga Plaza"

"Rīga Plaza" līdz š.g. 21. martam aicina ikvienu atrast savu labbūtības formulu, piedaloties izaicinājumos un ieviešot jaunus paradumus savā ikdienā. Piedalīties izaicinājumā var, izvēloties kādu no kampaņas #RESTARTS2021 izaicinājumiem un publicējot tā izpildi brīvā stilā, foto vai video formātā savā sociālo tīklu kontā ("Facebook" / "Instagram" laika joslā vai storijā). Kampaņas ietvaros jāatzīmē @RigaPlaza un jālieto tēmturi #RESTARTS2021. Visi publicētie attēli un video (no 2021. gada 15. februāra līdz 21. martam), kuros ir atzīmēta @RigaPlaza un lietots tēmturis #RESTARTS2021, piedalīsies 500 EUR dāvanu kartes izlozē no "Rīga Plaza". Papildu informācija par izaicinājumiem un noteikumi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!