Foto: Publicitātes foto
Aktu paildzinošie līdzekļi ir vienas no populārākajām intīmprecēm. Šo līdzekļu veidu ir daudz, bet tiem visiem mērķis ir viens: palīdzēt vīrietim spēt ilgāk nodarboties ar seksu un vieglāk kontrolēt orgasma pienākšanas laiku. Šādu efektu parasti vēlas panākt tie vīrieši, kuri piedzīvo pārāk agru ejakulāciju, kas traucē izbaudīt pilnvērtīgu aktu ar partneri. Ja abi partneri ir apmierināti ar akta ilgumu, tad nav vajadzības to pagarināt, pat ja tas ilgst vien pāris minūtes. Tomēr, ja patiesi ir vēlme paildzināt baudas mirkļus, tad var izmantot kādu no tālāk rakstā minētajiem līdzekļiem. Vērts ņemt vērā, ka vislabāko efektu varēs sasniegt, apvienojot vismaz divus no šiem veidiem.

Erekcijas gredzeni

Erekcijas gredzeni ir iecienītākā pāru rotaļlieta un parasti arī pirmā mantiņa, ko izvēlas pāri. Tam ir vairāki labi iemesli. Pirmkārt, tos ir viegli lietot, un, otrkārt, gredzena efektu var izbaudīt gan vīrietis, gan sieviete vienlaicīgi. Erekcijas jeb locekļa gredzenu galvenā funkcija ir erekcijas stiprināšana un akta paildzināšana. To ir jāuzvelk pilnā erekcijas stāvoklī un jāatstāj pie pašas locekļa pamatnes. Tas radīs nospiedošu sajūtu, un asinīm nebūs tik viegli atgriezties atpakaļ ķermenī – tās paliks loceklī, saglabājot vēlamo locekļa stingrību. Otrs labums no gredzena nospiedošās sajūtas ir vīrieša spēja vieglāk kontrolēt orgasma pienākšanu. Ejakulācija nenotiek tik strauji un neplānoti, pateicoties ar gredzenu nospiestajam izvadkanālam. Ar gredzenu nav iespējams pilnībā nobloķēt iespēju sēklai izšļākties, bet tā spiediens palīdz vīrietim just kulminācijas tuvošanos un veikt konkrētas aktivitātes, lai pavilktu prieku garumā. Piemēram, samazināt tempu, pamainīt pozu, padzerties ūdeni vai vienkārši uztaisīt mazu pauzīti.

Pirmajās lietošanas reizēs gredzens var atrasties uzvilkts tikai pāris minūtes, lai ķermenis pierastu pie konkrētās sajūtas un vīrietis iemācītos no tā gūt maksimālu efektu. Nākošajās reizēs gedzenu var atstāt uz 5-15 minūtēm. Gredzenu noteikti nevajadzētu turēt virsū stundu vai pat pusstundu. Tas ir jāņem nost nekavējoties, ja rodas diskomforts vai loceklis maina krāsu.

Lielāka jautrība garantēta, ja gredzenam ir papildus arī vibrējošā daļa, kas paredzēta klitorālai stimulācijai penetrācijas laikā. Gredzeni ar vibroelementu locekli padara multifunkcionālu un, tas nozīmē, ka patnerei vairākas baudas zonas tiek stimulētas vienlaicīgi!

Kas jāņem vērā, izvēloties erekcijas gredzenu:

1. Gredzena malām, kas ieskauj locekli, jābūt pēc iespējas platākām (vismaz 0,5cm). Jo platākas un resnākas ir gredzena malas, jo patīkamāk tas ieskaus locekli. Ja gredzens ir pārāk plāns, tad ir risks, ka tas iegriezīsies ādā vai vispār neradīs nekādu vēlamo spiedienu.

2. Gredzena izmēru nav iespējams precīzi saskaņot ar locekļa izmēru, balstoties tikai uz gredzena diametru, jo radītās sajūtas un efektu ietekmē arī daudzi citi faktori nevis tikai diametrs/apkārtmērs. Vislabāk ir gredzenu pirms iegādāšanās pastaipīt un vadīties pēc atmiņas un iztēles, gredzena parametrus teorētiski saskaņojot ar dzimumlocekļa parametriem un vēlamo efektu. Iespējams nāksies izmēģināt vismaz dažus variantus, lai nonāktu pie īstā.

3. Ja ir nepieciešamība pēc vibrējoša gredzena, tad jāseko līdzi, lai vibroelements būtu pietiekoši garš. Ja tas būs pārāk īss, tad vibrācija koncentrēsies pie locekļa pamatnes un maksts ieejas un nespēs aizsniegties līdz klitoram. Arī platāks vibroelements radīs vairāk stimulācijas, jo tas masēs ne tikai klitora ārējo daļu, bet arī kaunuma lūpas un zonu apkārt, kur slēpjas klitora iekšējā daļa.

4. Vibrējošam gredzenam vislabākais materiāls ir silikons, jo tas būs hipoalerģisks, izturīgs, viegli kopjams un uz tausti patīkams. Ja gredzenam nav vibroelementa, tad tas var būt ražots arī no TPE un silikona maisījuma. Metāla gredzenu lietošanas instrukcija ir nedaudz atšķirīga, un ar tiem var eksperimentēt tad, kad silikona gredzenu lietošanā jau ir iegūta laba pieredze.

5. Lādējamie modeļi vienmēr būs jaudīgāki un ar plašāku režīmu spektru nekā modeļi, kas darbojas uz baterijām. Lādējamie varianti būs arī ūdensizturīgi, kas tos ļaus izmantot vannā, dušā un viegli mazgāt zem tekoša ūdens.

6. Jebkuru erekcijas gredzenu jāizmanto kopā ar ūdens bāzes lubrikantu, lai radītu nepieciešamo slīdamību patīkamākām sajūtām un nebojātu rotaļlietas materiālu.

Foto: Publicitātes foto
Vieni no kvalitatīvākajiem gredzeniem ar vibroelementu ir Tenga Smart Vibe Ring.

Tas sevī apvieno visus labākos parametrus:

  • plats un elastīgs gredzens;
  • garš un jaudīgs vibroelements;
  • patīkams silikona materiāls;
  • lādējams un ūdensizturīgs.

Šo gredzenu var ērti izmantot arī kā klitorālo mantiņu vai citu erogēno zonu stimulatoru, jo rotaļlietas gredzenu var viegli uzvietot uz diviem vai trim pirkstiem. Vibroelemets tādā veidā tiek nofiksēts un ir ērti izmatojams mīlas rotaļu laikā pat G-punkta stimulācijai.

Apskati kvalitatīvākos erekcijas gredzenus šeit.

Aktu paildzinošā intīmā kosmētika


Ir pieejami dažādi geli vai spreji, kas palīdz vīrietim ilgāk nodarboties ar seksu. Lielākā daļa no tiem samazina locekļa jutību, un tādējādi neiestājas pāruzbudinājums, kas parasti ātri noved pie ejakulācijas. It īpaši locekļa galviņa var būt tik jutīga, ka vien no dažu minūšu stimulācijas var tikt sasniegts orgasms. Atkarībā no līdzekļa intensivitātes, efekts var tikt izjust kā viegls vēsums vai pat izteikti spēcīga locekļa galviņas jutības samazināšanās, kas atgādina anestēziju. Šo līdzekļu izmantošanā ir rūpīgi jāseko lietošanas instrukcijai, lai sasniegtu vēlamo efektu.
Gelus nepieciešams uzklāt uz locekļa galviņas un iemasēt, īpaši pievēršot uzmanību saitītei – jutīgākajai locekļa daļai. Var uzklāt arī visa locekļa garumā, ja arī tur ir nepieciešamība samazināt jutību. Jāizvairās no vielas iekļūšanas urīnizvadkanālā. Parasti tos ir jāuzklāj uz vismaz 5-10 minūtes pirms neaizsargāta dzimumakta, lai tas paspēj iesūkties audos un netiek noslaucīts no locekļa stimulācijas laikā. Ir svarīgi, lai līdzeklis nenokļūst uz sievietes dzimumorgāniem, jo tur nav vajadzības samazināt jutību.

Ja tiek lietots prezervatīvs, tad nav nepieciešams tik ilgs laiks, lai ļautu gelam iesūkties. Prezervatīvs būs kā barjera, lai līdzeklis netiek noberzēts nost un tas nenokļūst uz sievietes dzimumorgāniem. Prezervatīvs arī palīdzēs samazināt jutību, kas vēl labāk spēs paildzināt aktu. Izvēloties prezervatīvus, kuros jau ir iepildīts šis līdzeklis, efekts var būt vēl intensīvāks. It īpaši, ja aktīvā viela ir benzokaīns, kas rada anestezējošu iedarbību. Galvenais, ļaut šim gelam paspēt izkust, iesūkties ādā un iedarboties. Vēlams neuzsākt aktīvu penetrāciju jau pirmajās minūtēs, jo tad vīrieša kulminācija var notikt vēl pirms gela iedarbības. Aizvien populārāki kļūst arī geli pāriem, kam ir dubulta iedarbība – vīrietim tas dod paildzinošu efektu, bet sievietei stimulējošu, paātrinošu.

Te plašā klāstā atradīsi dažādus līdzekļus baudas mirkļu paildzināšanai.

Dabīga izturības trenēšana


Visdabīgākais veids, kā iegūt spēju kontrolēt ejakulāciju un akta ilgumu, ir regulāri trenēties! Vislabākais izturības treniņš ir biežu seksuālu aktivitāšu piekopšana, kurās notiek intensīva locekļa stimulācija. Tas var būt biežs penetratīvs sekss vai bieža masturbācija – labākajā gadījumā abu apvienojums, kas lieliski papildina viens otru. Ja sekss nav iespējams tik bieži, cik nepieciešams, tad ļoti labi var noderēt masturbatori – locekļa masāžas rotaļlietas. Īpaši labus rezultātus var sasniegt, ja ikdienā bieži izmanto masturbatorus, kuriem ir speciāli radīts intensīvi stimulējošs reljefs.
Foto: Publicitātes foto
Piemēram, Tenga Flip Zero ir visspēcīgākās sajūtas radošais masturbators, jo tam ir ļoti izteikts, aizraujošs reljefs un iespēja to saspiest, lai radītu spēcīgu vakuuma sajūtu. Biežās rotaļās ar šo mantiņu loceklis pieradīs pie intensīvas stimulācijas, iestāsies tolerance. Turpmāk akta laikā nenotiks pāruzbudināšanās pārliekas jutības dēļ.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!