Foto: Publicitātes foto

Termins "masturbatori" vēl nav tik plaši pazīstams. Šo seksa rotaļlietu kategoriju liela daļa sabiedrības vēl joprojām dēvē par mākslīgajām vagīnām vai angļu valodā – pocket pussy. Tomēr šie termini pilnībā neraksturo visu pieejamo vīriešu masturbatoru klāstu. Aizvien populārākas kļūst tās masāžas ierīces loceklim, kam neatgādina sievietes vulvas un maksts anatomiju. Marturbatoru dizains kļūst aizvien radošāks un daudzi no tiem izskatās pēc futūristiskiem dizaina objektiem, nevis seksa rotaļlietām.

Reālistiska izskata masturbatori, kuri atveido vulvas izskatu to ārējā daļā ir nenoliedzami pieprasīti, bet to izmantošanas iespējas parasti ir limitētākas. Lielākoties šāda izskata masturbatori ir paredzēti masturbācijai nevis izmantošanai kopā ar partneri. Visatpazīstamākie šīs kategorijas parstāvji ir kompānijas Fleshlight modeļi. Īpašu slavu ir guvusi kolekcija Fleshlight Girls, kurā masturbatora ieeja ir precīzs konkrētu pornoaktrišu vulvas vai anālās zonas atlējums. Iekšējā atveres tekstūra gan ir radoši veidots reljefs, kas ir vairāk ģeometrisks, nekā anatomisks. Šī veida rotaļlietas izmērā ir vairāk piemērotas vīrieša plaukstai un izmantošanai vienatnē. Lai gan tas neizslēdz iespēju šādu rotaļlietu integrēt arī pāra intīmajās spēlēs – būs nepieciešams tikai tehniski izdomāt, kā procesu padarīt ērtu.

Izmantošanai pārī, ērtākie ir mazāka izmēra modeļi, kas ir lietojami vairākos veidos. Ļoti iecienīts locekļa masāžas rīks ir mazās Tenga Egg olas. Tās ir kompaktas izmērā un ērtas izmantošanai ne tikai guļamistabā, bet, piemēram, arī automašīnā.

Foto: Publicitātes foto

Arī Fleshlight Quickshot ir iecienīts pāru rotaļās, jo tas spēj atvieglot orālo komplimentu sniegšanu. Kad tas atrodas uz locekļa, tas nosedz visu stumbru, un orāli nepieciešams izpausties tikai uz pašas galviņas. Ir arī masturbatori, kurus iespējams izmantot kā uzmavas, atstājot tās uz locekļa vaginālās penetrācijas laikā.

"Arcwave Ion" masturbators ar "Pleasure Air" tehnoloģiju ir pelnījis īpašu izmanību, jo tas ir pirmais vīriešu masturbators, kas izmanto gaisa plūsmas tehnoloģiju, lai stimulētu tikai saitīti (frenulum - angļu val.) – jutīgāko locekļa vietu tieši pie tā galviņas. Šī stimulācijas pieredze ir unikāla, jo tā ir pavisam savādāka nekā penetratīva seksa vai klasiskās masturbācijas kulminācijas sajūta.

Foto: Publicitātes foto

Kam jāpievērš uzmanība, izvēloties masturbatoru?

1. Ja ir vēlme masturbācijas laikā ar plaukstu kontrolēt rotaļlietas ciešumu/spiedienu uz locekli, tad jāizvēlas tie modeļi, kas ir bez korpusa vai ar speciālām korpusā iestrādātām pogām, lai būtu iespēja tos saspiest. Tenga Flip Zero ir ar īpaši izstrādātu ļoti reljefainu iekšējo tekstūru, kas lieliski noder arī vīrieša seksuālās izturības trenēšanai, lai varētu nodarboties ar seksu ilgāk. Tā korpusā ir speciāla poga vakuuma radīšanai īpaši intensīvai stimulācijai. Biežās rotaļās ar šo mantiņu loceklis pieradīs pie intensīvas stimulācijas, iestāsies tolerance. Turpmāk akta laikā nenotiks pāruzbudināšanās pārliekas jutības dēļ. Šo konkrēto modeli var viegli atvērt , lai ērti izskalotu, kas atvieglo kopšanu. Kā arī dizains ir mūsdienīgs un gaumīgs, lai šo rīku nevajadzētu paniski slēpt skapja dziļākajā atvilknē.

Foto: Publicitātes foto

2. Ja ir interese izmēģināt rotaļlietu ar vibrāciju, tad var izvēlēties klasiskā tipa masturbatorus ar atveri, kuriem var pievienot vibroelemetu. Piedāvājumā ir arī dažādi vibromasažieri, kas ne vienmēr ir paredzēti penetratīvas sajūtas imitēšanai, bet gan locekļa galviņas vai locekļa pamatnes vibromasāžai.

Foto: Publicitātes foto

3. Lietošanai un kopšanas pasākumiem komplektā ar masturbatoru vienmēr būs nepieciešams ūdens bāzes lubrikants un pūderis. Ūdens bāzes lubrikants nodrošinās komfortablu slīdību un nebojās mantiņas materiālu. Pēc rotaļlietas izmazgāšanas vēlams to glabāt iepūderētu, lai tas nekļūtu lipīgs un saglabātu sava maigā materiāla īpašības. Pūderēt nepieciešams visa mīkstā materiāla (miesas imitācijas un želejveidīgos) masturbatorus. Silikona vibromasažierus nav nepieciešams pūderēt.

Apskati plašo masturbatoru klāstu šeit.

Nākamajā rakstā runāsim par locekļa uzmavām un vakuuma pumpjiem un to dāvātajām iespējām falla izmēra korekcijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!