Foto: Publicitātes foto
Dažviet joprojām var saskarties ar uzskatu, ka seksa rotaļlietas ir paredzētas cilvēkiem, kuriem nav partnera. Šādam uzskatam mūsdienu pasaulē vairs īsti nav vietas, jo seksa rotaļlietu mērķis jau sen ir daudz visaptverošāks. To galvenais uzdevums ir baudas sniegšana! Un kā gan bauda varētu būtu attiecināma tikai uz kādu daļu sabiedrības? Baudu ir pelnījuši visi un tā ir neatņemama daļa no mūsu visu labsajūtas. Seksa rotaļlietas ir lieliski palīgi gan solo rotaļās, gan partnerseksā. Tās palīdz iepazīt jaunas izjūtas, attīstīt savu juteklismumu, spilgtināt orgasmus un pat uzlabot intīmo veselību! Pāru vibrators ir īsts pierādījums tam, ka rotaļlietas visbaudāmāk ir izmantot tieši kopā ar savu mīļoto.

Pāru vibratorus mēdz saukt par pakaviņiem, jo tiem ir ‘’U’’ burta forma. Tie ir paredzēti, lai vienlaicīgi stimulētu klitoru un G-punktu un vēl arī paralēli būtu iespējama vaginālā penetrācija.
Viens no "pakaviņa" atzariem tiek ievietots makstī un otrs paliek ārpusē pāri kaunuma lūpām. Iekšējā daļa ir gana plakana, lai tā netraucētu partnerim ar locekli pievienoties. Atrodot sev patīkamākos vibrorežīmus un pozas, mantiņa var kalpot kā fantastisks papildinājums sajūtu spilgtināšanai un dažādošanai. Advancētākajos modeļos ir iespējams kontrolēt katras daļas motoriņu atsevišķi ar aplikāciju telefonā, lai iegūtu savu personalizēto, visbaudāmāko režīmu kombināciju. Piemēram, vaginālajā rotaļlietas daļā iespējams uzstādīt režīmu , kas sniedz vibrācijas telpā skanošās mūzikas ritmā, bet klitors saņems dažādas intensitātes vibrācijas, vadoties pēc abu partneru balss skaļuma. Vai izvēlēties jebkādas citas aizraujošas režīmu kompozīcijas, ko var arī saglabāt mīļākajā pleilistēs playlistos, lai bauda vienmēr ir pa rokai!

Dažiem pāriem šī rotaļlieta ir īsts izaicinājums! Tā reti kuram sniedz maksimālās patīkamās izjūtas jau pirmajās lietošanas reizēs. Pie tās lietošanas ir nevis vienkārši jāpierod, bet ar to ir jāatrod visērtākās pozas un patīkamākie vibrāciju režīmi, paralēli visu laiku uzturot savstarpēju komunikāciju ar partneri. Šī mantiņa veicina komunikāciju, liekot pāriem vairāk runāt par savām sajūtām. Tomēr tā var būt arī īsts parbaudījums, ja komunikācija abiem nav stiprā puse.

Foto: Publicitātes foto
Atsevišķiem modeļiem ir iespēja rotaļlietai divās vietās mainīt izliekuma leņķi. Tas nodrošina bezgalīgas sajūtu kombinācijas ar mantiņas formas variācijām, partneru pozu daudzveidību un režīmu veidiem. Garlaicīgi noteikti nebūs!

Arī, ja partneris nav blakus vai ir blakus, bet akts nenotiek, tad šie "pakaviņi" kalpos arī kā multifunkcionālie vibratori, jo tie sniedz stimulāciju divām vietām vienlaicīgi. Ja modelis ir ar telefona aplikācijas piesaisti, tad partneris varēs rotaļlietu kontrolēt pat no citas valsts. Videočati nekad iepriekš nebūs bijuši tik karsti!

Izcils piemērs ar maksimāli anatomijai pielāgojamu formu ir We-Vibe Chorus. Šo pāru vibratoru var kontrolēt ar pogu uz pašas rotaļlietas, vadības pulti vai mobilo aplikāciju. Mobilā aplikācija dāvās iespēju izbaudīt visus iespējamos vibrāciju režīmus, to kombinācijas un ļaus komponēt savas unikālās baudas režīmu kompozīcijas. "We-Vibe Chorus" vadības pults ir nodrošināta ne tikai ar kontroles pogām, bet tā ir jutīga uz spiedienu. Saspiežot pulti plaukstā, rotaļlieta sāks jaudīgāk vibrēt. Tā var ļaut pilnīgi izbaudīt tuvību ar partneri, nemaz nedomājot par tehnisko mantiņas kontrolēšanas daļu.

Labākais materiāls šāda veida rotaļlietām, protams, būs silikons. Izmantošana tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, kas rada nepieciešamo slīdību un arī nebojā rotaļlietas materiālu. Šajā gadījumā lubrikantu, iespējams, vajadzēs ik pa brīdim atjaunot, lai nevienā brīdī nerastos nepatīkama berze dēļ sausuma. Ieteicams izvēlēties biezākas konsistences lubrikantu, kas nenotecēs un ilgāk saglabās slīdību.

Apskati šeit arī citus pāru vibratorus un noteikti atradīsi sev vispiemērotāko.

Nākamajā rakstā iepazīsimies ar vīriešu masturbatoriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!