Runājot par modes tendencēm un augumam piemērotākā apģērba izvēli, modes eksperts Aleksandrs Pavlovs ir pārliecināts – pats svarīgākais ir pareizais apģērba tonis. Tāpat ir jāpievērš uzmanība aksesuāriem. Savā viedoklī viņš dalījās raidījumā "Starp mums runājot".

"Es parasti runāju par krāsām," komentējot modes aktualitātes šosezon, norāda Pavlovs. Viņš piekrīt, ka sarkanā krāsa ir aktuāla vienmēr, bet šajā sezonā droši var valkāt arī dzeltenu apģērbu. "Dzeltens ir modē un piestāv visiem," atklāj eksperts. Tiesa, katram vajadzētu izvēlēties savu toni.

Viņš uzsver, ka reizēm ir vienalga, kāds ir apģērba modelis. Pats galvenais, lai būtu krāsa, kas piestāv. Pavlovs ir pārliecināts, ka skaista sieviete labi izskatīsies arī tad, ja uzvilks maisu. Galvenais – lai tas būtu īstajā krāsā. "Ja būs nepareizajā krāsā, tad viņa skatīsies spogulī un domās – ir taču labi, bet kaut kas tomēr nav labi," norāda modes pazinējs. Viņš skaidro, ka nepareizi izvēlēts apģērba tonis ir iemesls, kāpēc bieži tie nostāv skapī, tā arī nekad neuzvilkti. Tonis ir būtiskāks par apģērba piegriezumu.

Pavlovs paskaidro, ka, ja ir pareizā toņa apģērbs, vēlamo izskatu var panākt ar pareizajiem aksesuāriem: "Arī augsti papēži daudz ko izlīdzinās, jebkura pufīgāka sieviete, kuras izmērs ir lielāks par 42, var uzvilkt šauru vai kuplu kleitu un uzlikt jostu vai siksniņu, kas iecentrē vai parāda vidukli, un vienalga viņa būs skaista. "

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!