Foto: Instagram
Ir zināms, ka bezgalīgi ilgi var skatīties vien uz dažām lietām: uguni, ūdeni un – vairums sieviešu piekritīs – arī uz nevainojami ģērbtiem vai pusizģērbtiem vīriešiem.

Ja vēlies pamielot acis, mēs, iedvesmojoties no "Marie Claire", tev par prieku atlasījām astoņus īpaši stilīgus instagrama kontus, kuru īpašnieki tevi apburs ar savu labo gaumi un vīrišķīgo valdzinājumu.

Adams Galagers

A post shared by Adam Gallagher (@iamgalla) on Nov 22, 2016 at 3:13pm PST

Konts: @iamgalla
Sekotāji: 2 miljoni

Savu blogu par modi un ceļojumiem Adams sāka rakstīt jau 17 gadu vecumā. Sešu gadu laikā, kopš viņam ir savs konts instagramā, simpātiskā vīrieša sekotāju skaits ir audzis ģeometriskā progresijā. Nu jau viņam ik pa laikam tiek piedāvāts slēgt kontraktus ar pasaules labākajiem apģērbu un aksesuāru zīmoliem. Adams ir iecienījis klasiska stila drēbes – bieži vien viņš attēlos ir redzams tērpies pieklusinātu toņu kreklos, augumam piegulošās žaketēs un elegantos mēteļos.

A post shared by Adam Gallagher (@iamgalla) on Mar 23, 2017 at 1:28pm PDT

A post shared by Adam Gallagher (@iamgalla) on Jan 7, 2017 at 4:34pm PST

Niks Vūsters

Konts: @nickwooster
Sekotāji: 710 tūkstoši

Pat ja vīriešu mode tevi neinteresē un ir tev pavisam svešs lauciņš, mēs tomēr iesakām ik pa laikam ieskatīties ielu stila ikonas Nika Vūstera "Instagram" kontā. Vairāk kā 25 gadus Vūsters ir strādājis tādu Amerikas modes milžu kā "Calvin Klein" un "Polo Ralph Lauren" labā, kā arī sadarbojies ar "Barneys", "Neiman Marcus", "Bergdorf Goodman" un modīgo zīmolu "Thom Browne". Nika atpazīšanas zīmes ir uzskrullētas ūsas, "tattoo" piedurknes un augumam piegulošas žaketes. Ko vērti ir arī viņa paša komentāri zem publicētajām fotogrāfijām.

Stefano Trato

Konts: @stefanotratto
Sekotāji: 1,2 miljoni

Vēl viens stilīgs ūsainis meklējams Itālijā – Stefano Tratto dzīvo nelielā kūrortpilsētiņā Sanremo. Viņš piesaista uzmanību arī ar saviem iespaidīgajiem tetovējumiem. Stefano ir iecienījis brīvo "casual" stilu: ādas žakete, džinsu krekls, šauras bikses un izstaipīti T-krekli raksturo viņam tuvo ģērbšanās manieri. Un, protams, dārgi pulksteņi!

Treviss Delorī

Konts: @travbeachboy
Sekotāji: 873 tūkstoši

Jā, jā, tas ir tas pats čalis, kura kopbilde ar resno, rudo kaķi iemantoja īpašu popularitāti 14. februārī, kad daudzas vientuļās dāmas svinēja Valentīna dienu, "dāvinot" Trevisu un viņa kaķi viena otrai sociālajos tīklos. Ja tu iepriekš šo foto nebiji redzējusi, tad apsveicam – mums skaidrs, ka ar tavu privāto dzīvi viss ir vislabākajā kārtībā, ja bilde šķiet redzēta – laipni lūdzam vientuļnieku klubiņā.

Patiesībā Treviss nav vis nekāds Valentīna dienas fenomens, bet gan profesionāls modelis, instagrama zvaigzne un grāmatas autors. Par ko grāmata? Protams, ka par viņu pašu!

Patriks Žanels

Konts: @aguynamedpatrick
Sekotāji: 454 tūkstoši

Patriks Žanels ir pirmais "CFDA Fashion Instagrammer of the Year" uzvarētājs – puisis, kuram piemīt nevainojama stila izjūta kombinācijā ar ņujorkieša oriģinalitāti. Viņš ir grafiskais dizaineris, kurš reiz nolēma "Instagram" izveidot kontu un ievietoja tajā pirmo bildi. Patriku tā aizrāva šī ideja, ka viņš sāka iemūžināt un likt savā kontā dažādas ikdienišķas lietas: savu dzīvokli, draugus, biroju, Ņujorku un, protams, ik pa laikam arī sevi pašu. Izrādījās, ka daudziem patīk viņa izvēlētais konta stils – uzmanība pret detaļām, svaigs skats uz ierasto un mīlestība pret apkārt esošajām lietām, vietām un cilvēkiem.

Broderiks Hanters

Konts: @broderickhunter
Sekotāji: 116 tūkstoši

2016. gada vasarā prestižais vīriešu dzīvesstila žurnāls "GQ" nodēvēja Hanteru par "stilīgāko "Instagram" modeli". Un lieki teikt, ka nevienam nekas nebija iebilstams pret šo paziņojumu, jo tā ir taisnība. Hantera lielākie plusi ir pievilcīgi sejas vaibsti, trenēts augums un labsirdīgums. Viņam patīk jokot un smaidot skatīties kamerā. Bieži vien Hanters kā modelis pozē arī dažādiem pasaulslaveniem žurnāliem un zīmoliem.

Džons Kortaharena

Konts: @kortajarenajon
Sekotāji: 1,1 miljoni

Spāņu izcelsme – tie ir jau vismaz 10 procenti veiksmes, bet, ja esi spānis ar mirdzošām acīm, žilbinošu smaidu un muskuļotu augumu – pievieno veiksmes krājkasītei vēl 50 procenti. Nu, un ja tu strādā par modeli un tavs vārds ir Džons Kortahanera, tad sievietēm neatliek nekas cits kā padoties bez cīņas. Šobrīd Džons ir viens no pasaulē labāk atalgotajiem modeļiem, turklāt viņam piemīt arī aktiera dotības. Simpātiskais puisis ir piedalījies "Just Cavalli", "Versace", "Giorgio Armani", "Etro", "Trussardi", "Diesel", "Lagerfeld" un citu slavenu zīmolu reklāmas kampaņās.

Deivids Gandijs

Konts: @davidgandy_official
Sekotāji: 709 tūkstoši

Pat nemēģini uzdot muļķīgu jautājumu: "Kas ir Deivids Gandijs?" Ja tā, tad tu esi daudz zaudējusi, līdz šim neieskatoties šī smukulīša "Instagram" kontā. Viņš sāka savu modeļa karjeru tālajā 2001. gadā, kad 21 gada vecumā uzvarēja konkursā, kura galvenā balva bija līgums ar modeļu aģentūru "Select Model Management". Ar savu muskuļoto augumu viņš nepārprotami izcēlās tā laikā supertievo vīriešu modeļu vidū. Deivids izcēlās tik ļoti, ka viņu pamanīja arī Domeniko Dolče un Stefano Gabana. Kaut nu jau modelis sasniedzis pieklājīgo 36 gadu vecumu, no darba piedāvājumiem viņš joprojām nevar ne atkauties un, ieskatoties viņa "Instagram" kontā, tu sapratīsi, kāpēc tā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!