Foto: Instagram.com/handinfire/shop.ltk/kayla_seah
Pienācis pēdējais vasaras mēnesis – augusts. Pirms nododamies sārto lapu baudīšanai vieglu mēteļu apmīļotas, ir īstais laiks vēl izbaudīt plandošos svārkus siltajā vasaras vējā, uzvilkt iemīļotākās blūzītes un ļauties kleitu neatvairāmajam šarmam. Šajā rakstā piedāvājam iepazīties ar 31 ideju stilīgiem un gaumīgiem tērpiem katrai mēneša dienai.

Koronavīruss krasi mainīja mūsu ierasto dzīves ritmu, kā arī drēbju skapja satura izmantošanu. Arvien vairāk laika pavadot mājās, par mīļāko ikdienas apģērbu kļuva ērtas bikses un neitrāls T-krekls. Dažs dienu izlēma pavadīt sporta tērpā, cits – pat pidžamā, tieši tādēļ nu ir īstais laiks krāsām un brīvībai modes pasaulē! Velc no skapja dziļākajiem plauktiem ārā košās bikses un blūzes, izvēlies pārsteidzošus aksesuārus un ļaujies vasaras trakulībai! Iedvesmu vari smelties šajā rakstā.

Lai tēls būtu izdevies, svarīgi ir izvēlēties īstos aksesuārus. Covid-19 ir atstājis paliekošu nospiedumu arī modes industrijā un slavenību ģērbšanās stilu ieradumos, tādēļ šovasar nedominē ne augstpapēžu kurpes, ne stilīgās kedas – šogad modē ir pūkainās mājas čības un "Crocs". Neaizmirsīsim arī par maskām, kas nu ir mūsu pavadones ik uz katra soļa, tādēļ izvēlies stilīgas sejas maskas, kuras papildinātas ar ķēdēm, fliteriem un mežģīnēm. Citus stilistes un iepirkšanās gides Līgas Vekmanes ieteikumus aksesuāru izvēlē lasi šeit.

Līdz ar augustu nāk arī dzestrie vasaras vakari, kad pāri vējā plandošajai kleita tā vien gribas uzvilkt kaut ko nedaudz siltāku un sandales nomainīt pret slēgtajiem apaviem. Lai vasarīgo stilu saglabātu pēc iespējas ilgāk, stiliste Krista Timze dalās ieteikumos, kā ģērbties vasarīgi, bet nenosaltu – tos vari atrast šajā raksta. Viens no Kristas ieteikumiem ir lielizmēra džemperis, lai gan džemperi ir auksto gada mēnešu apģērba gabals, to var veiksmīgi sakombinēt arī ar vieglajām vasaras kleitām un svārkiem. Ļaujies kontrastiem un faktūrām!

Turpinājumā vari smelties idejas, ar kādiem aksesuāriem, jauninājumiem vai kombinācijām uzfrišināt savu garderobi.

Lai gaumīgs augusts!

View this post on Instagram

A post shared by Style (@style)
View this post on Instagram

A post shared by Gabi (@gabifresh)
View this post on Instagram

A post shared by Ellie (@slipintostyle)
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!