Dodoties uz festivāliem, līdzi ņemam lielo ceļasomu, kas piekrauta ar visām nepieciešamajām lietām, tajā skaitā arī visu garderobi dažādiem laikapstākļiem. Taču vai grezna vakarkleita ir atbilstošs apģērbs šādam pasākumam? Kā Jana Duļevska baudīja festivālu ar glanci.

Lai gan Jana Duļevska atzīstas, ka nav viena no piedzīvojumiem bagātākājām festivāla "Positivus" apmeklētājām, tomēr savi momenti bijuši arī televīzijas dīvai.

Viens no spilgtākajiem piedzīvojumiem, ar kuru Duļevska vēlējās padalīties, bija apģērbs kādā viņa ieradusies uz šo festivālu. Tas esot noticis pirms vairākiem gadiem, un lai gan tieši toreiz Duļevska bija izvēlējusies neapmeklēt festivālu, jo esot tajā vakarā vadījusi kādu pasākumu, notika pavisam negaidīts pavērsiens.

Draudzenes sazvanījušas Janu Duļevsku un pierunājušas doties uz festivālu. Vērts piebilst, ka nav atlicis laika, lai dotos uz mājām pārģērbties. Kā par savu grezno apģērbu stāsta pati sieviete "Vakarkleita dubultā – ar spīguļiem, spīdumiņiem un augstpapēžu kurpēs," piebilstot, ka bijusi arī grezna frizūra. Draudzenes gan mierinājušas, ka mašīnā esot vismaz sporta apavi, un kaut ko jau izdomāšot. "Tad es vakarkleitā, ar botām planēju līdz pulksten, manuprāt, sešiem, septiņiem rītā pa visu Salacgrīvu," smejas Duļevska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!