Foto: instagram.com/krystin_lee/karinastylediaries/maryorton
Pirmā svecīte adventes vainagā iedegta, pa radio aizvien biežāk dzirdama Frenka Sinatras un Maikla Bublē balss, savukārt ierastā ainava aiz loga jau vairākkārt uzmērījusi balto "kažociņu"… Un tas nozīmē tikai vienu – decembris ir klāt! Liela daļa jau šobrīd ķērusies domāt par ēdieniem, ko likt svētku galdā, un dāvanām, kuras saņemt pret pantiņu, taču nevar aizmirst arī par dzīves telpas sakopšanu. Šis ir brīdis, kad jāparevidē sava garderobe un no liekajiem drēbju gabaliem jāatvadās uz visiem laikiem.

Kāds teiks – nu, dikti klišejiski – taču gada nogali patiesi daudzi izmanto, lai pāršķirtu jaunu lappusi savā dzīvē. Vienam tas nozīmē darba vietas nomaiņu vai toksisku attiecību pārtraukšanu, citam – mērķu un sapņu pārskatīšanu, bet vēl kāds šo laiku izmanto, lai sakārtotu vidi sev apkārt. Pēdējais punkts ietver arī garderobes revīziju (vai vismaz vasaras drēbju salikšanu kastēs un nostumšanu tālākajā stūrī), lai nekas lieks nemaisās pa kājām.


Kas attiecas uz konkrētu drēbju gabalu izcelšanu priekšplānā, saraksta augšgalā izvirzās džemperi, bikses, biezākas kleitas, bītlenes, zābaki un ziemai raksturīgie aksesuāri. Citiem vārdiem sakot – itin viss, kas palīdzēs saglabāt ķermeni siltu. Ja dodies garākās pastaigās, nodrošinies ar ērtiem apaviem un biezākām drēbēm, savukārt, ja dienā pavadītais laiks ārā aprobežojas ar gājienu līdz automašīnai vai veikalam, nedaudz plānākam apģērbam arī nebūs ne vainas.

Protams, parevidē arī drēbju skapi un paskati, kas tur atrodams no svinīgajām tērpu kombinācijām! Tas nekas, ka lielās Ziemassvētku balles arī šogad iet gar degunu – skaisti pucēties neviens nav aizliedzis, un labi izskatīties savā viesistabā sevis dēļ noteikti ir vērts. Ja šķiet, ka skapī nekā labi sakombinējama nav, apskati zemāk apkopotās idejas, no kurām vienu vai vairākas vari realizēt jau tuvākajā laikā! Tāpat turpini decembrī sekot līdzi portāla "Cālis" jaunumiem – jau pavisam drīz stiliste Krista Timze iepazīstinās ar svētku tērpu idejām, šikām krāsu kombinācijām un aksesuāru ieteikumiem, kas ļaus svētkos mirdzēt!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!