Foto: Shutterstock
Lai gan decembris ir tas gada mēnesis, kurā drēbju izvēles ziņā atgādinām pelmenīšus, kas uzmanīgi skatās zem kājām, tam noteikti piestāv arī pucēšanas. Un, kā nu ne, ja reiz decembra beigās celsim glāzes par godu daudzu iemīļotākajiem gada svētkiem un sagaidīsim jaunu, cerams – vēl labāku gadu!

Ziema – tas ir laiks, kuru mīlēt vai nīst. Ja arī esi no tiem, kas priecājas par skaisto sniedziņu un maksimālu pietuvināšanos gadalaika aktivitāšu baudīšanai, noteikti tomēr piekritīsi, ka aukstums iekštelpās – tas nav nekas patīkams. Mājās, protams, varam ieritināties biezākajā halātā, kājās aut vilnas zeķes, bet rokas sildīt pie karsta dzēriena krūzes, taču cits stāsts ir par ofisa dzīvi, kur nemitīgi jāklabina pa taustiņiem. Kā sacījusi stiliste Karolīna Baumane, pirmā un loģiskākā izvēle šādos gadījumos ir daudzslāņoties un vilkt divas vai pat trīs apģērba kārtas. Dažādas idejas lūko šajā rakstā.

Šī brīža tuvākā laika prognoze liecina, ka bez mēteļa vai virsapģērba šomēnes ārā īsti nebūs ko darīt. Šajā kontekstā stiliste Karīna Tonne atklājusi, ka viena no šīs ziemas modernajām bāzes lietām ir mētelis, kuram jau ir iešūta šalle papildu siltumam un komfortam. Pasaules modes un stila noteicēji uzsver, ka labāk izvēlēties jau pārbaudītu klasiku – mēteli melnā vai kamieļkrāsā. Tāpat šīs sezonas tendenču topa augšgalā atgriezušies plikādas mēteļi.

Taču decembrī ir ļoti svarīgi, kas lācītim vēderā, proti, kas slēpjas zem mēteļiem. Straujiem soļiem tuvojas skolas un darba Ziemassvētku balles, lielākas un mazākas Jaungada svinības, un, kas to zina, varbūt pa vidu vēl kāda tikai tev īpaša un svinama diena. Tieši tāpēc ir pienācis laiks skapī vai veikalu plauktos sākt lūkoties izejamo tērpu virzienā – pats svarīgākais noskaidrot pasākuma "dresscode", jo "pārāk vienkāršs" vai "pārāk svinīgs" tomēr var izrādīties tieši laikā!

Lai izdodas atrast kādu stila "odziņu" savai garderobei!

View this post on Instagram

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!