Foto: instagram.com/maryorton/jaquelinevazzola/stephaniewaxberg
Februāris ir brīdis, kad sniegs, ziema un aukstums jau daudziem ir līdz brošai, taču drēgnie laikapstākļi aizvien nepieļauj pārorientēšanos uz "vieglāku" garderobi. Kā šomēnes likt lietā zābakus, džemperus un mēteļus, lai ar spožu imidžu dotos pretim pavasarim?

Ļoti iespējams, tavā skapī dzīvo bubulis vārdā "man nav ko vilkt". Ļoti iespējams, tas melo. Lai pārliecinātos, ka patiešām viss garderobes saturs ir apnicis, novalkāts vai nekam nederīgs, veic revīziju, kuru atliec jau no Jaunā gada. Šajā darbā tev var palīdzēt vizuālā tēla stilistes Kristīnes Čakares norādītās 11 modes tendences, kuras dominēs 2022. gadā!

Katrai no mums ziemā ir savas prioritātes. Vienai pats svarīgākais ir izskatīties vizuāli pievilcīgi, citai – justies komfortabli un silti. Bet, vai tiešām nevar vienā tērpā apvienot abus? Var – sākot no piemērotāko apavu izvēles un beidzot ar košām krāsām virsjakās. Noteikti neaizmirsti arī par termoveļu, kas šajā laikā var atrisināt pat vairākas problēmas. Kā aukstajās ziemas dienās "sapakoties", bet ne "pārpakoties", uzzini šajā rakstā!

Protams, neesam aizmirsuši arī par kungu modi. Nākamajā klātienes veikala apmeklējuma reizē vai virtuālajās bodītēs ieteicams vērst uzmanību makšķernieku džemperiem, kurus savā garderobē izvēlējušās arī vairākas slavenības. Ja sajūta, ka pavasara saulīte pārāk ilgi aizķērusies aiz mākoņiem, būs vien pašam par to jākļūst. Un tas nemaz nav tik sarežģīti – ņemot vērā, ka dzeltenā krāsa turpmākos 11 mēnešus būs aktualitāšu augšgalā. Vairāk par modes tendencēm vīriešiem lasi šeit.

Taču turpinājumā iepazīsties ar skaistām tērpu kombinācijām un iedvesmojošām variācijām, no kurām ikviena var aizņemties idejas arī saviem ikdienas un svētku tērpiem.

Lai silts, skaists un modīgs februāris, kurā, kā jau zināms, atzīmējam arī gada romantiskākos svētkus! Tas nozīmē tikai vienu – jāizmeklē arī kāds nedaudz izejamāks tērps – arī tad, ja, ņemot vērā drošības pasākumus, "randiņosiet" tikai viesistabā.


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19

20


21


22


23


24


25


26


27


28

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!