Foto: Privātais arhīvs
Iespēju iegādāties apģērbu populārajos iepirkšanās saitos "Ebay" un "Aliexpress" par krietni lētākām cenām nekā citviet mūsdienās neizmanto vien vairs retā sieviete.

Nav noslēpums, ka kāroto preču vietā pašu pircēju neapdomības un neuzmanības vai pārdevēju krāpniecības rezultātā gan var gadīties saņemt ko pilnīgi pretēju cerētajai lietai.

Šādā situācijā nonākusi arī "Huffington Post" viesautore Lindsija Feriera, kura, neraugoties uz precīzu sava auguma mērījumu veikšanu un komunicēšanu ar pārdevējiem, saņēmusi apģērbus, kas drīzāk derējuši viņas mazajai meitai.

Jautro apģērbu mērīšanas procesu blogere iemūžinājusi arī asprātīgās fotogrāfijās, daloties savā pirmajā Ķīnā šūto apģērbu pasūtīšanas pieredzē un atspoguļojot to blogā suburbanturmoil.com.

Realitāte pret cerībām - pirmais raunds. Pelēks vilnas mētelis

Cerētā vilnas mēteļa vietā Lindsija saņēmusi sintētisku apģērba gabalu, kas ne tikai neatbildis cerētajam fasonam, bet arī vajadzīgajiem izmēriem. Nu ko - vismaz Lindsijas meita var priecāties par jaunu mētelīti ziemai.

Foto: Privātais arhīvs

Realitāte pret cerībām - otrais raunds. Sarkana "oversize" jaka

Ja vien neesi, maksimums, 1,50 metrus gara, "oversize" jaka drīzāk būs bolero tipa apģērba gabaliņš, ar ko piesegt plecus, darot mājas darbus.

Foto: Privātais arhīvs

Realitāte pret cerībām - trešais raunds. Melna tunika

Kam tunika, kam džemperītis...

Foto: Privātais arhīvs

Realitāte pret cerībām - ceturtais raunds. Džemperis

No krāgas ne miņas, toties Lindsijas meitai vēl viens jauns apģērba gabals, kas bērnam, jāatzīst, izskatās patiešām labi.

Foto: Privātais arhīvs

Realitāte pret cerībām - piektais raunds. Pelēka džemperkleita

Ja vien tava pēcpuse nav miniatūra, gurni - teju neattīstījušies un auguma garums nepārsniedz mazas meitenes lielumu, džemperkleita būs pašā laikā. Citādi - nekā nebija!

Foto: Privātais arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!