Foto: Publicitātes foto
Apģērbu tirgotājs "H&M" laidis klajā īpašu projektu – apģērbu kolekciju, kas veidota sadarbībā ar stila ikonu, kolorīto Airisu Apfelu. Ar šo kolekciju tiek atzīmēta modes tendenču noteicējas 100. dzimšanas diena. Internetveikalā "hm.com" kopdarba veikums būs pieejams no 31. marta.

Airisa Apfela ir atpazīstama ar savu ekstravaganto stilu, spēcīgo personību un drosmīgajiem tērpiem. Viņa aizstāv ideju, ka iedvesmu var smelties jebkur, un to var sniegt jebkurš. Iedvesmojoties no modes ikonas unikālās stila izjūtas un pārbagātības estētikas, "Iris Apfel x H&M" kolekcija piedāvā lietu klāstu, kas piemērotas valkāšanai ikvienam. Apģērbs un aksesuāri ir radīti, lai godinātu Apfelas spēcīgo neatkarības un oriģinālā stila izjūtu.

Kolekciju raksturo rotaļīga faktūru, rakstu, piegriezumu kombinācija. Īpaši izceļams žakarda kostīms ar zirņu pākstu izšuvumiem un pērļu "zirnīšiem", tilla volānu jaka, kuplie svārki ar ielocēm un blūze īrisa ziedu apdrukā. Apģērbus atdzīvina košās varavīksnes krāsas – dzeltena, smaragda zaļa, spilgti violeta, tirkīza, oranža. Rotaslietu un aksesuāru kolekcija veidota, lai papildinātu apģērbus. Iedvesmojoties no Apfelas mīlestības pret lielām rotām, kuras valkā kārtu kārtām, aksesuāros atklājas augu, dzīvnieku motīvi un citi laikmeta dārgumi.

"Es uzskatu, ka "H&M" ir izcils un absolūts pionieris savā jomā – un tas man tas simpatizē! Man patīk jaunākā mode par pieejamām cenām, ko piedāvā šis zīmols," atzinusi Apfela.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!