Foto: Kristīne Krauze-Slucka
Ceturtdienas vakarā t/c "Galerija Centrs" tika atklāts "Calvin Klein Jeans" konceptveikals. Šis ir pirmais zīmola veikals Latvijā un tikai trešais Eiropā. Veikala atklāšanas pasākuma viesi novērtēja gan moderno kolekciju, gan arī stilīgo veikala interjera dizainu, ko radījis slavenais arhitektu birojs "Vincent Van Duysen Architects", informē tā pārstāvji.

Veikalā pieejami āra, ikdienas un svinību apģērbi, apavi, aksesuāri, pulksteņi un rotaslietas vīriešiem un sievietēm, kā arī klasiskā CK vīriešu apakšveļa. Kā atzinās kāds atklāšanas pasākuma apmeklētājs, "priecājos, ka neesam "apdalīti" – vīriešu apģērbiem ir veltīta tikpat liela veikala daļa kā sieviešu drēbēm". Īpaši lielā klāstā atrodami dažādi džinsu modeļi.

Konceptveikala atklāšanas svinībās tika prezentēts jaunais modes žurnāla "Dream" numurs, kura vāku rotā Samanta Tīna. Ne velti tieši Samantas uzstāšanās priecēja pasākuma viesus, jo šarmantā dziedātāja ir kļuvusi par "Denim Dream" šīs sezonas seju.

"Samanta lieliski iemieso mūsu zīmolu oriģinalitāti un īpašības – viņai piemīt "Guess" un "Guess by Marciano" sievišķība un seksapīls, "Tommmy Hilfiger" dinamiskums un dzīvesprieks, "Calvin Klein" gaumes un stila izjūta. Patiesībā ikvienā no mūsu pārstāvētajiem zīmoliem varam atrast nedaudz Samantas, un viņa ir tik apburoša!" viedoklī dalās Lāsma Jugāne.

Savas emocijas par jauno titulu neslēpj arī Samanta Tīna: "Man ir liels prieks un lepnums būt "Denim Dream" sejai. Šis veikalu tīkls pārstāv daudz kvalitatīvu un izcilu zīmolu. Tieši kvalitāti un izmeklētu stilu es no sirds novērtēju.

Manuprāt, Latvijas iedzīvotājiem tas ir liels ieguvums – viņi zina, kur meklēt labas lietas. Un tagad zīmolu veikalu klāstam ir pievienojies arī "Calvin Klein Jeans", kura stils ir mūsu mentalitātei un gaumes izjūtai ļoti atbilstošs."

Tāpat veikala atklāšana pulcēja arī pašmāju modes entuziastus, kuru lokā bija modes dizainere Dace Krieviņa - Bahmane ar kungu, blogere Alina Keller un citi pašmāju saviesīgo pasākumu cienītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!