Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 26. oktobrī, ar oriģinālām, košām un drosmīgām gaidāmā pavasara/vasaras sezonas kolekciju skatēm atklāta 23. Rīgas modes nedēļa, pulcējot gan vadošos pašmāju dizainerus un modes redaktorus, gan stila entuziastus un sabiedrībā zināmus cilvēkus.

Modes nedēļas atklāšanas vakarā tika demonstrētas zīmolu QooQoo", "ArtJam" un "Inch2" jaunākās kolekcijas, sniedzot pasākuma viesiem ieskatu gan populāro zīmolu veikumā, gan tendencēs, ko pilsētas ielās varēsim vērot gaidāmajā pavasarī un vasarā.

Zīmola "QooQoo" dizainere Aļona Bauska sava talanta cienītājus jaunākajā kolekcijā pārsteidza ar variācijām par cilvēka duālo dabu, kā arī tradicionāli košo toņu vietā izmantoja monohromu krāsu gammu, joprojām gan saglabājot par zīmola atpazīstamības simbolu kļuvušās apdrukas.

Savukārt zīmola "ArtJam" jaunākajā kolekcijā bija iespējams vērot dzīvesprieka un jaunības eksploziju, ko akcentēja ne tikai tērpu sievišķīgie fasoni, bet arī kopējā kolekcijas prezentācijas noskaņa.

Rīgas modes nedēļas pirmās dienas noslēgumā prezentētā apavu zīmola "Inch2" skate izcēlās ar futūristisku un noslēpumainu noskaņu, uzskatāmi izceļoties zīmola radīto apavu dizainam un tam raksturīgajām detaļām.

Modes nedēļa norisināsies līdz 31. oktobrim, tās ietvaros tiekot prezentētām gan vadošo pašmāju, gan ārvalstu dizaineru un arī uzlecošo debitantu skatēm, kā arī notiekot tematiskiem pasākumiem, kas ļaus svinēt modes ienākšanu pilsētā, pasākumam kļūstot par grandiozāko modes notikumu Baltijā.

Plašāk ar pasākuma programmu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!