Foto: Publicitātes attēli

Igauņu sieviešu apģērbu zīmols "Ivo Nikkolo" iepazīstina ar savu jauno imidžu, kurā īpaša nozīme ir "O" burtam tā logotipā, kas simbolizē sievišķību un maigumu. Papildus savam jaunajam logotipam, "Ivo Nikkolo" prezentē atjaunotā zīmola pirmo rudens/ziemas kolekciju, kura koncentrēta uz līdzsvara atrašanu.

Burts "O" zīmola logotipā simbolizē sievišķību un maigumu. Šie ir jaunā "Ivo Nikkolo" apģērbu un aksesuāru zīmola atslēgvārdi, un vislabāk raksturo zīmola raksturu. Turklāt, smalki izstrādātais burts "O" simbolizē vienotību, un tā mērķis ir iedrošināt un dot iespēju sievietēm izteikt savu būtību ar modes palīdzību.

"Mēs vēlamies, lai mūsu apģērbs un aksesuāri būtu garderobes instrumenti, kuri ļautu sievietēm justies gaumīgi un ērti ikdienā, jebkurā dzīves notikumā un situācijā, neliekot viņām tērēt pārāk daudz laika un pūļu domājot par savu koptēlu," tā par kolekciju izsakās zīmola galvenā dizainere Margota Vāderpasa (Margot Vaaderpass).

Līdzsvars visos dzīves aspektos


Viens no "Ivo Nikkolo" rudens/ziemas kolekcijas fokusiem ir līdzsvars. Līdzsvars, kuru saprotam kā stāvokli, kurā visi šobrīd vēlamies būt. "Radot šo kolekciju, mēs iedvesmojāmies no mūsdienu sievietēm, kuras dzīvo daudzveidīgu dzīvi, taču spēj saglabāt līdzsvaru visos dzīves aspektos. Domājot par pretējiem elementiem, attieksmēm un aktivitātēm, tika radīta kolekcija, kas mūsdienīgai sievietei būtu aizraujoša un vienlaikus piedāvātu mieru," stāsta Vāderpasa.

Kolekcija sevī ietver vienkāršus, nepārspīlētus apģērbus un aksesuārus, kuri savā starpā ir viegli kombinējami. "Mūsu dizaina rokrakstu var raksturot kā mūsdienīgi sievišķīgu. Pārdomāta apģērbu un aksesuāru materiālu izvēle ir šīs kolekcijas atslēga. Priekšroku dodam audumiem, kuri veido labu kritumu mūsu apģērbiem, lai radītu juteklisku sievietes siluetu. Vienlaikus maigu un sievišķīgu tēlu, kuru ir ērti valkāt," piebilst zīmola galvenā dizainere.

Kolekcijā galvenokārt ir izmantotas neitrālas krāsas, kuras ik pa laikam tiek izceltas ar pamanāmiem akcentu toņiem. Šī iemesla dēļ apģērbi un aksesuāri ir viegli kombinējami savā starpā.

Ilgtspējīgs apģērbs


Papildus gaumīgam un vienmēr aktuālam dizainam, komanda augsti vērtē arī apģērba ilgtspējību. "Šajā sezonā viens no mūsu galvenajiem mērķiem bija samazināt naftas bāzes audumu izmantošanu, aizstājot tos ar dabīgiem materiāliem, tādiem kā organisko kokvilnu, zīdu, dabīgu materiālu sajaukumu audumiem, un uz celulozes bāzes ražotu viskozi un modālu," izskaidro Vāderpasa. Kolekcijās vairs netiks izmantotas arī dabīgās kažokādas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!