Foto: Shutterstock
Ilgi gaidītā vasara jau sen ir plaukumā, tāpēc, ja tu to vēl neesi izdarījusi, ar steigu izrevidē savu garderobi! Vai tev tiešām ir šīs lietas? Nekavējoties izmet tās! Atbrīvo vietu jaunām lietām un tiec vaļā no neaktuālām! Iesaka "Cosmo.ru".

Dažreiz sievietes saģērbjas neiedomājami skaisti, kā pašām šķiet, tomēr, kaut arī tu neesi modes dāma, nevajadzētu absolūti ignorēt mūsdienu modes tendences. Sievietes uzdevums ir izskatīties glīti un pieklājīgi, nevis šokējoši un aizvainojoši.

"Vasaras zābaki"
Vājība uz šo darinājumu daudzām sievietēm nav rimusi vēl joprojām. Tomēr tie jau sen ir izgājuši no modes. Tie izskatās bezgaumīgi, īpaši jau baltas krāsas zābaki, jo šķiet, it kā abas Tavas kājas ir ieģipsētas.

"Džeginsi"
Kādu laiku atpakaļ, kad "džeginsi" kļuva populāri, pati ideja šķita ģeniāla – pēc skata tie izskatījās kā džinsi, tomēr bija legingi. Tomēr joks neizdevās, un šo apģērba gabalu labāk nevalkāsim. Klasiski melni vai zili džinsi jebkurā gadījumā izskatīsies labāk.

Sportiski šorti kā ikdienas apģērbs
Sportiski šorti, kurus nēsāt ikdienā? Labāk nē. Turklāt, ja tie ir šūti no plīša un ar uzrakstu "sexy" uz dibena – izskatās tiešām "šiki"! Met tos laukā nekavējoties vai, vēl labāk – sadedzini!

A photo posted by Viv Taylor (@vtails) on Jul 10, 2016 at 2:17pm PDT

Peldkostīma augšiņa krekliņa vietā
Peldkostīms ir paredzēts pludmales sezonai, tomēr savulaik kāds riskēja to "izvest pastaigāties" ārpus pludmales… Tavam bikini nekad nevajadzētu pārvērsties par modes topu un ikdienas apģērbu, ejot pa ielu. Jā, arī veļas vietā to labāk nevalkāt.

A photo posted by Natasha Oakley (@tashoakley) on Jul 8, 2016 at 9:35am PDT

"Draudzības" aproces
Kad tev ir 13 gadu un jūs abas ar draudzeni pavadāt vasaru nometnē, pārdzīvojot pirmo iemīlēšanos pašā glītākajā puisī un to, ka viņš tev nepievērš ne mazāko uzmanību, "draudzības" aproces lieliski papildina notiekošo. Tomēr pieaugušai sievietei tās izskatās nepiedienīgi, dīvaini un rada šaubas par viņas adekvātumu.

"Dārzs" uz tavas galvas
Milzīgi mākslīgie ziedi uz baltas vai melnas gumijas, kas savulaik tika uzskatīti par galvas rotu, sen ir kļuvuši par bezgaumības iemiesojumu. Tomēr uz ielām vēl joprojām varam satikt dāmas ar šādām konstrukcijām uz galvas. Ja tev tik ļoti gribas kādu aksesuāru matos, paskaties, ko piedāvā modīgāko aksesuāru veikali.

A photo posted by Melody McGregor (@meldance00) on Jul 10, 2016 at 8:16pm PDT

Pārāk īsi šorti
Tas ir vulgāri un uzreiz uzliek tev neglaimojošu zīmogu. Šortiem, no kuriem krīt laukā tavi "dupša vaigi", nav jāparādās pilsētas ielās, pat tad, ja tavu dibenu apskaudīs katra fitnesa modele.

Vasaras kleita "ar asti"
Vieglas šifona kleitas pagājušajā vasara burtiski okupēja ielas. Ir pienācis laiks no tām atvadīties un izvēlēties vienāda garuma kleitas un svārkus.

Kokteiļkleita no rīta
Nevajadzētu jaukt – kokteiļkleitas nav paredzētas valkāšanai no rīta, arī uz darbu to nevajadzētu vilkt, lai vai cik skaisti tu tajā izskatītos. Nevelc to pat tad, ja izskaties pēc Bārbijas. Modē ir dabiskums un vieglums, neaizmirsti to.

A photo posted by Lina Belova (@lovemeshop.ru) on Jul 11, 2016 at 1:19am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!