Foto: Shutterstock
Kad vasarīgās kleitiņas, šortus un svārkus jānomaina pret nedaudz siltākiem apģērba gabaliem, bieži sākam skapjos uzmeklēt džinsu bikses. Tomēr, ja tās sen nav nēsātas, varam atskārst, ka tās vairs nemaz tik ļoti labi nepiestāv vai neder. Iegādājoties jaunu bikšu pāri, svarīgi saprast, kādi džinsi tev vislabāk piestāv.

Ja esi kalsna un īsa, lieliski izskatīties džinsi, kas bikšu galos nav ne sašaurināti, ne paplatināti, bet staras ir taisnas. Tāpat vērts izmeklēt tādas bikses, kuru staru garums sniegsies līdz potītēm – tas gan glaimos tavai figūrai, gan būs šiki un aktuāli. Tāpat bikses lieliski pieguls formai, taču nepadarīs tevi vēl kalsnāku, uzsver "Purewow" modes eksperti.

A photo posted by Mary Orton (@maryorton) on Jun 5, 2016 at 2:21pm PDT

Ja tava figūra pielīdzināma ābolveida formai, lieliski piestāvēs garas bikses ar platākiem galiem. Tas neapšaubāmi radīs līdzsvaru koptēlā.

Ja esi gara, izmēģini bikses ar paplatinātiem bikšu galiem, kas arī sniedzas vien līdz potītēm. Tas arī būs diezgan prātīgi, jo vairums bikšu tev tāpat ir par īsu. Kāpēc gan šādā gadījumā vienkārši nebūt gaumīgai un neraizēties par garo cilvēku problēmām?

Ja vari lepoties ar bumbierveida figūru, noteikti vērts pamēģināt bikses ar augsto jostasvietu, jo tās lieliski izcels tavu tievo vidukli. Ja uztraucies par vēl kādām nepilnībām, vari izmēģināt platākas bikses, ko saskaņot ar īsu topiņu, lai koptēls būtu līdzsvarā. Bet, ja šis nav tas gadījums, droši ģērb iespīlētus džinsus, kas izcels visu, kas nepieciešams.

Ja vari lepoties ar sportisku un atlētisku ķermeni, vērts izmēģināt "boyfriend" džinsus, kas vizuāli šķitīs kā vīriešu džinsi. Ja vēlies savam ķermenim piešķirt nedaudz formas, platākie džinsi lieliski padarīs savu darbiņu, tikmēr atsegtās potītes dīvainā kārtā piešķirs nelielu sievišķību.

Ja tev ir smilšu pulksteņa formas ķermenis, izmēģini tumšus džinsus, kas ir nedaudz pabalināti. Izvēlies samērā ciešu, tomēr elastīgu audumu, kas pieguls visās vajadzīgajās vietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!