Foto: Shutterstock
Pat regulāra sportošana un pareiza, veselīga ēšana ne vienmēr dod ideālu figūru, par kādu sapņojam, jo sievietēm piemīt niķis vienmēr meklēt sevī jaunus un jaunus trūkumus. "Passion" piedāvā šo problēmu atrisināt citādi. Ja tev piemīt kaut neliela izpratne par to, kas ir modīgi, tu vari apgūt trikus, kas tev palīdzēs vizuāli izskatīties slaidākai un smalkākai.

Pat niecīgākā kļūda apģērbu vai aksesuāru izvēlē var kaitēt tavam siluetam. Vajadzētu aizdomāties, vai pirkt kleitu, kas uz pakaramā izskatās lieliski, bet, uzvelkot mugurā, tavu augumu nedaiļo. Ja tavs augums nav perfekts, rūpīgi apsver visus plusus un mīnusus apģērba izvēlē.

Apģērbs ar "V" veida kakla izgriezumu

Ja tu vēlies izskatīties slaida un efektīga, izvēlies krekliņus un džemperus ar "V" veida izgriezumu. Tas palīdzēs novērst uzmanību no pleciem un piesaistīs skatienu tavai dekoltē zonai un kaklam, kas to padarīs vizuāli garāku. Šauru plecu un platu gurnu īpašniecēm vajadzētu izvēlēties apģērbu, kas novērš uzmanību no problēmzonām, un "V" veida izgriezums tam palīdzēs.

A photo posted by Tara Lynn (@taralynn) on Feb 26, 2016 at 3:00pm PST

Pareiza krāsas izvēle

Izvēlies apģērbu tumšās krāsās – pelēku, zaļu, zilu, brūnu un tumši sarkanu. Neizvēlies daudzkrāsainu, raibu apģērbu, jo tas tavu figūru padarīs smagnējāku.

Koriģējoša veļa

Nenoniecini koriģējošo veļu. Protams, tas nav variants katrai dienai, taču ekstrēmos gadījumos lieti noder. Bez tādas veļas nevar iztikt, piemēram, ja tev ir jāvelk zīmuļveida kokteiļkleita vai apspīlēta vakarkleita. Koriģējošo veļu izmanto arī tādas zvaigznes kā Keita Blanšeta, Rīza Viterspūna, Džesika Alba.

A photo posted by D.j. (@msdallenbach) on Jul 26, 2016 at 2:15pm PDT

Pareiza aksesuāru izvēle

Pareizi izvēlēti aksesuāri – tas ir ļoti svarīgi, jo no tiem ir atkarīgs, kā izskatīsies tavs koptēls. Atceries, ka košas krāsas aksesuāri piesaista uzmanību to īpašniecei, tāpēc ir svarīgi ievērot proporcijas, izvēloties rotas, lai akcentētu savus "labumus", nevis vērstu uzmanību uz trūkumiem. Piemēram, ja tev ir formīgs augums, tad arī rotas vajadzētu izvēlēties masīvas. Mazi aksesuāri pazudīs skatienam un akcentēs figūru, kura uz rotu fona izskatīsies vēl lielāka.

"Denim" stils

Džinsu bikses vai krekls "denim" stilā – tas ir lielisks variants, kas palīdzēs noslēpt auguma trūkumus biezā auduma dēļ. Ja tu šaubies, vai izvēlēties zīda blūzi vai džinsu kreklu, noteikti dod priekšroku otrajam variantam. Tā būs pareizā izvēle.

Pareizās bikses

Ja tu esi apaļu formu īpašniece, izvēlies taisna piegriezuma bikses vai tādas, kas ir paplašinātas no ceļgala uz leju. Šauras bikses ar pazeminātu jostas vietu noteikti nebūs labākā izvēle.

Izvēlies sievišķību

Apaļīgu formu īpašniecēm nevajadzētu slēpt savu augumu zem bezformīgiem tērpiem. Ja tu visu vasaru esi trenējusi šēžamvietu, iegādājies zīmuļveida svārkus, lai izceltu savus pūliņus. Tādi svārki lieliski noslēps trūkumus un izcels tavus gurnus un slaidās kājas. Papildināt tēlu var ar laiviņām uz augstiem papēžiem. Noderīgs ieteikums: svārki ar izgriezumu priekšā izskatās efektīgāk nekā svārki ar izgriezumu aizmugurē, jo tas ir pārāk lietišķs variants.

Apaļīgu formu īpašniecēm vajadzētu dot priekšroku trapecveida kleitām – tādām, kas nav apspīlētas un neakcentē gurnu apjomu. Ja izvēlies tērpu ar grafiskiem elementiem, pievērs uzmanību vertikālām un smalkām svītrām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!