Foto: Shutterstock
Dodoties uz kādu svarīgu pasākumu, piemēram, darba interviju vai pirmo randiņu, pēdējā lieta, kas jau tā stresa pilnajā dienā ir nepieciešama, ir kāda ārkārtas situācija ar drēbēm. Protams, šādos gadījumos visam jābūt perfekti, tāpēc jāmeklē risinājumi, kā veikli uzlabot radušās problēmas. Lūk, portāls "Theeverygirl.com" apkopojis praktiskus paņēmienus, kā bez stresa tik galā ar šādā situācijām.

Dezodoranta atstātās pēdas

Jāsaka, ka dezodoranta baltie nospiedumi, protams, liks par sevi manīt tad, kad patiešām labi jāizskatās un būsi ietērpusies viselegantākajā melnajā kleitiņā. Šādos gadījumos vienmēr somiņās būs arī lieks zeķubikšu pāris rezervei, kuru tad arī var likt lietā. Protams, derēs jebkurš cits auduma gabaliņš, kuru nevēlēsies sasmērēt vai saburzīt. Berzējot audumus ar mazām apļveida kustībām, būsi padarījusi traipus pavisam neitrālus.

Noslīdējusi krūštura lencīte

Gadījumā, ja šis ir tavs mīļākais krūšturis un tieši šodien vēlies to vilkt, taču tā lencītēm ir niķis slīdēt nost, vienkārši izmanto saspraužamo adatu vai papīra saspraudi, savienojot abas lencītes uz muguras, un izvairoties no to noslīdēšanas.

Kurpes, kurās slīd pēdas

Šķiet, ka jebkura sieviete piedzīvojusi to, ka kājas kurpēs slīd uz priekšu un atpakaļ – un tā teju pusi dienas. Protams, sajūtas nav no tām patīkamākajām, tāpēc, lūk, risinājums. Protams, ilgtermiņā noteikti jādomā par citiem risinājumiem, taču, ja citas izejas nav, tad kurpēs var iepūst matu laku. Kāja paliks lipīga un vairs neslīdēs. Tāpat var pamēģināt kurpes purngaliņā ielikt salvetes vai vatīti, kura padarīs apavus ciešākus un neļaus pēdai tik viegli kustēties pa kurpi. Jāpiebilst, ka otrais variants derēs tikai tajā gadījumā, ja kurpēm ir slēgts purngals.

Izirusi vīle

Protams, gadījumā, ja vīle ir pairusi un veido caurumu, vislabāk tomēr steigt pēc adatas un diega, taču, ja šie piederumi nav pa rokai un laiks neļauj nodoties rokdarbiem, var paķert līmlentu. Atliek vien no kreisās puses pareizi ielocīt vīles un salīmēt to. Protams, tas nederēs ilgtermiņā, taču uz to dienu neviens pat nepamanīs, ka tev ir izirusi blūzīte.

Pielipusi košļājamā gumija

Ideālā pasaulē visi savas košļājamās gumijas atstātu tam paredzētajās vietās, tomēr realitātē dažkārt nākas iekāpt vai iesēsties tajā. Protams, tas ir ļoti nepatīkami, taču, lai uzlabotu situāciju, var to mēģināt izdabūt ar līmlentes palīdzību vai uzpūst laku, ļaujot tai palikt cietai un tad vienkārši nokasīt vai noskrāpēt to. Ja esi mājās, tad to var mēģināt izdabūt arī ar alkohola palīdzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!