Foto: Shutterstock
Šķiet, ka ļoti daudzas sievietes būtu priecīgas nēsāt 36. izmēra drēbes, taču skaidrs, ka mēs esam ļoti dažādas - katra ar saviem daudziem plusiem un dažiem trūkumiem. Eksistē vairāki veidi, kā ar apģērba palīdzību izskatīties slaidākai un iegūt maksimālu efektu.

Piedāvājam vairākus knifus, kurus ievērojot un pielāgojot sev, jutīsieties un izskatīsieties slaidākas.

1. Saskaņots apģērbs
Izvēloties savstarpēji saskaņotu krekliņu, bikses un kurpes jau vizuāli izskatīsieties slaidākas, taču slaida vizuālā iespaida TOP krāsa ir melnā - ģērbjoties tajā izskatīsieties vismaz par 2 kg vieglākas. Protams, melno var papildināt ar dzīvespriecīgākām krāsām, lai koptēls būtu spožāks.

2. Visam jābūt proporcionālam

Apaļas formas apģērbs gan augšā, gan apakšdaļā nederēs. Tēls ir jāsabalansē - ja izvēlaties paplatinātas bikses, tām piestāvēs pieguļošs krekliņš, savukārt īsiem pieguļošiem svārkiem - krītoša auduma blūze.

3. Pareizā žakete
Stingra auduma pieguļoša žakete, kuras garums sniedzas nedaudz pāri viduklim, būs piemērota, ja ir vēlme padarīt slaidāku ķermeņa vidusdaļu. Tādu funkciju veiks arī taisnas formas žaketes, bet, tā kā tās ir mazāk sievišķīgas, var riskēt izskatīties smagnēji. Apjomīgu gurnu gadījumā žaketes garumam jābūt nedaudz pāri gurniem vai tieši vidukļa līnijā, ar uzsvērtiem pleciem.

4. Taisni svārki

Taisni zīmuļveida svārki ir lielisks izgudrojums priekš sievietēm - tie ne tikai izskatās eleganti, bet ikvienai sievietei liek izskatīties slaidākai.

5. Garas kaklarotas un uzmanību piesaistoši kakla izgriezumi
Garas krellītes un dekoltē ļaus izskatīties ne tikai slaidākai, bet arī sievišķīgai. U un V veida formas kakla izgriezumi kombinācijā ar rotām pastiprinās pagarināta tipa siluetu.

6. Džinsi un augsti papēži

Avīzēs un žurnālos šāds salikums - džinsi un augsti papēži - redzams bieži. Visslaidinošāk izskatīsies taisna piegriezuma džinsi ar zemu vidukļa līniju un papēžiem, kas ir ap 10 cm augsti.

7. Šaurā jostiņa
Ja vēl neesat to izdarījušas, pamēģiniet šauras jostiņas, kuras aplikt kleitai virs vidukļa līnijas. Jāatceras arī, ka platas ādas jostas figūru padarīs īsāku un smagnējāku.

8. Augšpusē pieguļoša, lejā - krītoša kleita
Šāda kleita pārsvarā piestāv jebkurai sievietei. Papildu slaiduma efektu piešķirs pamanāms dekoltē, bet apjomīgāku gurnu īpašniecēm ieteicams izvēlēties mazāk kuplas šīs kleitas versijas.

9. Apģērba viduslīnija
Pievērsiet uzmanību, kur apģērba augšdaļa sastopas ar apakšdaļu. Ideāls garums, ja jaka (krekliņš) un bikses (svārki) sastopas vietā, kas ir uzreiz zem vidukļa līnijas - mazliet pāri gurniem.

10. Mētelis ar platu apkakli
Šāds mētelis, kuram uzsvars ir uz pleciem, liks proporcionāli izskatīties slaidākai vidukļa līnijai un gurniem.

11. Šallīte un taisna piegriezuma bikses
Šī ir laba kombinācija, lai maskētu apaļīgas kājas - eleganti, ja izšūta šallīte kopā ar vienkāršu blūzi papildinās vienkārša piegriezuma bikses.

12. Kurpes bez siksniņām
Iespējams, tas izklausīsies nedaudz neticami, taču cilvēki, kuri testēja dažādu veidu kurpes, secinājuši, ka kurpes, kurām nav aiztaisāmu siksniņu virs potītēm, kājas vizuāli padara garākas un slaidākas.

13. Augstpapēžu kurpes miesas krāsā
Apavi bēšīgā krāsā kopskatā pagarinās kājas, jo nebūs skaidri redzama robeža starp kurpi un kājas garumu.

14. Taisna piegriezuma jakas un mēteļi
Taisna piegriezuma jakas vai mēteļi padarīs augumu garāku un slaidāku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!