Foto: Publicitātes foto
Vēl nesen Keita bija prinča Viljama skaistā līgava, bet nu jau arī Kembridžas hercogiene. Tomēr papildus pasaules uzmanību Keita Midltone izpelnījusies kā jaunā stila ikona. Visā pasaulē cilvēki ar aizrautību aplūko Keitas imidžu publiskajā vidē, un modes eksperti atzīst: viņas smalkā stila garderobe apvienojumā ar skaisto augumu ir glaimojoša ne vien karaļnamam, bet arī modes pasaulei.

Dienā, kad britu prominences jaunais pāris izgāja pie altāra, liela uzmanība tika pievērsta intrigai par Keitas kāzu kleitu, kas izrādījās Aleksanda Makvīna modes nama darinājums - dizaineres Sāras Bērtones izpildījumā. Kleita bija Keitas stila desmitniekā - bez ārišķīga pompa, bet eleganta maiguma apvīta.


Savus tērpus padara iekārojamus
Arī pirms jaunā statusa Keita ir priecējusi ar skaistiem tērpiem. Viņas stilu var raksturot kā korektu, mazliet vēsu, bet šarmantu, sievišķīgu un modīgu. Interesanti, vai Keitas stils būtu līdzīgs, ja viņa nebūtu ieprecējusies karaļnamā, kas prasa zināmu etiķeti no viņas arī ikdienā? Viņa apgalvo, ka tas, saprotams, būtu ikdienišķāks, taču arī universitātē tikusi dota priekšroka klasiskam stilam. K. Midltones iecienītākie dizaineri ir Issa un Mulberry, bet viņa ir arī "augstās ielu modes" zīmolu cienītāja (piemēram, Topshop, Reiss).

Pēdējā laika zīmīgākais hīts - bēšīgā Reiss kleita pirmajā oficiālajā pieņemšanā, kad jaunlaulātie  tikās ar ASV prezidentu Obamu un viņa kundzi. Tikko šī 280 dolāru vērtā kleita tika identificēta, fanes momentā "gāzās" uz Reiss interneta veikalu, lai iegādātos tādu pašu kleitu, līdz firmas pārstāvji paziņoja, ka viņu mājaslapa ir pilnībā izgājusi no ierindas.

Iedvesmai
Keitas Midltones stilu raksturo vairāki elementi, no kuriem var iedvesmoties, ja arī Tev patīk atturīgs kičs vai harmonisks šarms sievietes garderobē.

Daiļrunīgas cepures. Svinīgos gadījumos valkāt elegantas cepures daļēji ir karaļnama sievišķo pārstāvju pienākums, turklāt, tās vienmēr tēlu padarīs ekstravagantāku. Tiesa, ārpus karaļnama drosme uzvilkt ekscentrisku cepuri ir viens -  vēl varētu rasties problēma piemeklēt pasākumu, kur šajā ziņā izpausties...

Elegantas vakarkleitas. Vijīga, šaura kleita līdz grīdai -  tā ir klasika, kas lieliski izceļ figūras aprises un padarīs  jebkuru slaida auguma īpašnieci par vakara karalieni!

Jātnieku zābaki. Šķiet, šis ir neiztrūkstošs elements Keitas ikdienas garderobē. Askētisks stils, kurā jaušama aristokrātiskā ikdiena.

Pusgaras vasaras kleitas ar jostiņu. Tās raksturo gaisīgs audums, neitrālas apdrukas, piedurkņu neesamība un savelkama auduma josta - hercogienes iemīļots garderobes elements.

Rūtaini svārki. It kā vienkārši, taisna piegriezuma svārki virs ceļa, tomēr ar uzmanību piesaistošām rūtīm -  šādi svārki noderēs dažādām dzīves situācijām!

Atraktīvas apdrukas. Apdruka ar dažādiem rakstiem stilistiski pavisam atšķiras no iepriekš ieturētā stila - rūtainas apdrukas. Šādas dzīvespriecīgas kleitas Keita dažkārt izvēlas izklaidei. Tas liecina, ka viņa neaizmirst izdzīvot savu jaunību stilā, ne tikai "ietilpt" etiķetē.

Apvienot etiķeti ar individuālu stilu - tas viņai pagaidām ir izdevies godam!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!