Sievietes un kleitas... Jāatzīst, attiecības ar šo tērpu teju katrai no mums ir īpašas. Pamazām plaukstot pumpuriem un tuvojoties ilgi gaidītajiem siltajiem un pavasarīgajiem apstākļiem, domas tā vien vedas ap garderobes papildināšanu, lūkojoties uz jaunu kleitu. Šai sakarā iedvesmojāmies no stila un modes žurnāliem un piedāvājam astoņas kleitas, kam jābūt ikvienas sievietes garderobē, papildinot tās arī ar mūsu iecienītākajiem tērpu modeļiem.

Klasiska piegriezuma kleita darbam

Ja strādā birojā, visticamāk, tavā garderobē jau ir klasiska piegriezuma un vienkārša fasona kleitas, taču, gadījumā, ja līdz šim esi pamanījusies bez tās iztikt, apsver iespēju investēt līdzekļus solīdā un kvalitatīvā kleitā, kas noderēs it visiem dzīves gadījumiem!

Maksi garuma kleita

Maksi garuma kleita lieliski iederēsies gan vasaras garderobē, kad vari droši eksperimentēt ar košām krāsām, gan svētkos, izvēloties vienkrāsaina toņa tērpus. Kombinē tērpu ar augstpapēžu kurpēm un nelielu clutch tipa somiņu, panākot sievišķīgu un romantisku tēlu!

Sievišķīga kleita ikdienai

Ja strādā vidē, kurā formāls apģērbs nav obligāta nepieciešamība, ikdienā lieliski izskatīsies vienkārša fasona kleitā. Vien uzmanies, lai kleita nebūtu pārlieku īsa, kā arī, izvēloties šādu tērpu, kombinē to ar vienkāršiem aksesuāriem un rūpīgi izvēlies apavus – iespējams, ikdienai krietni piemērotāki par augstpapēžu sandalēm būs vienkārši zābaki, kas šobrīd, jāatzīst, ir patiešām aktuāli, turklāt kombinācijā ar sievišķīgiem tērpiem un smalkiem audumiem.

Džemperkleita

Džemperkleitas ir lieliski piemērotas rudens un ziemas sezonai, kad tās būs ne tikai ērtas, bet arī sildīs tevi vēsos vakaros, neliekot zaudēt sievišķību neskaitāmu džemperu kārtās. Papildini tērpu ar legingiem vai stilīgām zeķbiksēm un jātnieku tipa zābakiem!

Kleita īpaši svinīgiem gadījumiem

Kāzas, Ziemassvētku balles un citi saviesīgi pasākumi paredz arī noteiktu ģērbšanās stilu, kas jāievēro. Nodrošinies pēdējā brīža ielūgumiem uz šādiem pasākumiem ar greznu kleitu, kas izcels tavu augumu un atbildīs pasākuma specifikai.

Vasaras kleita

Viegla vasaras kleita no krāsaina auduma lieliski iederēsies gan braucienā uz pludmali, gan piknikā un citos vasarīgos pasākumos. Šobrīd īpaši aktuālas ir kleitas ar atkailinātu muguru. Ja auguma uzbūve to pieļauj, iegādājies šādu tērpu, kas uzsvērs tavu sievišķīgumu!

Kokteiļkleita

Krāsaina auduma kokteiļkleita darba ballītēm, draudzeņu rīkotiem pasākumiem un dažādām prezentācijām tevi glābs situācijās, kad, šķiet, vilkt nudien vairs nav, ko. Kombinē to ar sievišķīgiem aksesuāriem un augstpapēžu kurpēm!

Mazā melnā kleitiņa

Šī ir klasika, kas noderēs tad, kad tevi glābt nespēs arī kokteiļkleita. Melnā kleita iederēsies visdažādākajos pasākumos, tāpēc investē kvalitatīvā tērpā, kas savu aktualitāti nezaudēs nekad, tā ļaujot tev izskatīties nevainojami!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!