Foto: instagram.com/shop.ltk/walkinwonderland/krystin_lee
Maijs ik gadu mūs lutina ar daudziem skaistiem, aizkustinošiem un interesantiem notikumiem – Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas dienu, Mātes dienu, Pasaules čempionātu hokejā un, protams, pilnvērtīgu pavasara iestāšanos, kas līdz ar saulīti maina arī mūsu garderobi. Kādā vizuālajā tēlā pārsteigsim maiju šogad?

Gatavojot garderobi maijam, uzreiz izkristalizējas vairākas svarīgas lietas, attiecīgi – būs gan svētku dienas, gan arī nekur nepazudīs steidzīgās darba dienas, kam piemērotas lietišķas, taču ērtas drēbes. Iespējams, tieši laikapskatākļu uzlabošanās kādu mudinās vairāk doties dabā, piemēram, izmēģinot spēkus pārgājienā vai vienkārši izstaipot kājas pastaigā gar jūru vai mežu. Šīm dienām noteikti noderēs kāds sportiskāks tērps, bet notraukt putekļus skaistai kleitai noteikti šomēnes arī būs tieši laikā.

Maijā arvien labāk paši un arī visi pārējie var novērtēt, kādā režīmā aizvadīts ziemas periods – laiskojoties dīvānā un "pagrēkojot" ar uzturu biežāk nekā vajadzētu, vai arī esi ieguvis formu, ar kuru pats esi apmierināts. Daudziem problēmzona ir vēders, kur mēdz uzkrāties viss liekais, taču ikvienam, kurš centies apkārtmēru samazināt, labi zināms, ka tieši no šīs vietas to dabūt nost ir visgrūtāk. Ja nav izdevies iegūt tik plakanu vēderu kā gribētos, pareizi izvēlēts apģērbs tevi izglābs!

Vizuālā tēla stiliste Krista Timze sacījusi, ka puncīti var noslēpt, izvēloties brīvāka piegriezuma drēbes no vidukļa līnijas uz leju. "Un, starp citu, iesaku meklēt ļoti elastīgus džinsus ar augsto jostasvietu. Tie spēj darīt brīnumus, saformējot vēderiņu." Ja tev šis aspekts ir aktuāls, paturi prātā, ka puncīša noslēpšana nesader ar vienkrāsainām un gaišām krāsām. Tā vietā Timze iesaka lūkoties tumšo toņu virzienā un nesmādēt lielus rakstus apdrukā.

Zemāk atrodams pamatīgs iedvesmas malks tām dāmām, kuras vēl tikai meklē savu maija garderobi! Pievērs uzmanību detaļām, aplūko krāsu kombinācijas un nebaidies eksperimentēt! Iespējams, tieši kāds no šiem tērpu salikumiem mudinās veikalos aci uzmest arī tiem plauktiem, kurus līdz šim sauci par sev absolūtu netipiskiem.

View this post on Instagram

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt)

View this post on Instagram

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!