Foto: Instagram.com/sincerelyjules/christieressel/stephaniezwicky
Dažiem šķita, ka šis brīdis nepienāks, taču nu varam oficiāli teikt – pavasaris ir klāt! Līdz ar marta iestāšanos ceram ar katru dienu sagaidīt arī siltākus laikapstākļus, lai masīvos ziemas zābakus un lielos mēteļus glīti salocītu un liktu kastēs zem gultas. Iespējams, jaunajā gadalaikā vēlies iesoļot pavisam jaunā ampluā, un tad kāds malks iedvesmas ir zelta vērtē.

Pavasaris ir īstais laiks, lai liktu lietā kaut dažas no šī gada aktuālākajām modes tendencēm. Kā piemēru var minēt mikro žaketes, bikses ar zemo jostasvietu, kā arī "darba" kurpes, kurās pēc reizēm smagnējajiem zābakiem jutīsies kā baleta čībiņās. Protams, šo tēlu noteikti var papildināt arī ar kādu izteiksmīgu manikīru. Kā vēsta ekspertu novērojumi, šobrīd aktuāli nagus rotāt grafiskā dizaina elementos vai veidot neparastas kombinācijas. Tāpat nenošausi greizi ar sezonai piemērotu zilo toni, kā arī "franci", ko papildina kāda odziņa. Plašāk uzzini šeit.

Starp citu, marts ir viens no tiem gada mēnešiem, kad jāvelta brīdis garderobes revīzijai. Kā portālam "Elle" norādījusi stiliste Aleksa Honsa, šim darbiņam noteikti kādā nedēļas nogalē jāatvēl vairākas stundas – tā, lai nejustos, ka lēmumi par "izmest" un "atstāt" pieņemami steigā. "Uzskatu, ka ikvienai sievietei garderobē jābūt drēbēm, kas viņai ārkārtīgi patīk. Ja konkrētais apģērba gabals tam neatbilst, noliec maliņā," sacījusi Honsa. Pārskatot garderobi, ieteicams paturēt klasiskos un universālos apģērbus, kas aktualitāti nezaudē nekad. Kā piemēru var minēt pieguļošas melnas bikses, zīda tipa krekliņus, kā arī greznos adījumus, kas jau gada nogalē noteikti atkal noderēs.

Ko teiktu par projektu "kapsulas garderobe"? Kapsulas garderobe ir viens no veidiem, kā optimizēt savus apģērbus, atbrīvojoties no liekā, rūpējoties arī par modes ilgtspēju. Tajā lielākajai daļai elementu jābūt savstarpēji saskanīgiem, taču tas nenozīmē, ka kapsulas garderobe ir drūma un vienveidīga. Iespējams, tā ir atbilde ceļā uz tavu ideālo garderobi! Vairāk lasi šeit.

Lai tev skaists un saulains marts!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!