Foto: instagram.com/elexia_beachwear

Lai pandēmijas laikā mājās saglabātu pozitīvu gaisotni, itāliešu dizainere Ticiana Skaramuco (Tiziana Scaramuzzo) sākusi ražot "trikini" – bikini peldkostīmus, kam komplektā nāk arī tāda paša auduma un dizaina sejas maska. Neskatoties uz to, ka ideja sākotnēji radusies kā humora projekts, interesentu un gribētāju tai netrūkst, raksta "Daily Mail".

View this post on Instagram

A post shared by Elexia Beachwear (@elexia_beachwear) on May 8, 2020 at 5:59am PDT


Skaramuco ir zīmola "Elexa Beachwear" īpašniece. Negaidīto notikumu virknes dēļ pašā gada aktuālākajā laikā Skaramuco palika bez ierastās iespējas piedāvāt jaunus peldkostīmu dizainus, tāpēc vēlējusies sev un arī citiem uzlabot garastāvokli ar kādu jaunu produktu. Lai gan izaicinājumu netrūka, šajā sarežģītajā situācijā viņa spēja atrast cerību stariņu, kas izvērties patiesi spožā idejā.

View this post on Instagram

A post shared by Elexia Beachwear (@elexia_beachwear) on May 13, 2020 at 2:55am PDT


Ņemot vērā, ka viens no ieteikumiem un daudzās vietās arī obligātiem pasākumiem ir sejas masku lietošana, dizainere nolēmusi tās modīgā veidā savienot ar peldkostīmiem. Viņa nolēmusi vietnē "Facebook" publicēt fotogrāfijas ar savām meitām, kuru modīgos bikini tērpus papildināja arī sejas maskas. Tā kā bildes tika publicētas kā joks, dizainere nemaz negaidīja tik lielu atsaucību un arī pasūtījumu pieprasījumu no soctīklu lietotājiem.

View this post on Instagram

A post shared by Elexia Beachwear (@elexia_beachwear) on May 1, 2020 at 2:33am PDT


Skaramuco uzskata, ka pasūtījumu pieplūdums pēkšņi bijis tik liels, jo cilvēki ārkārtējās situācijas laikā meklē teju visus iespējamos veidus, kā vairot un gūt pozitīvas emocijas.

View this post on Instagram

A post shared by Elexia Beachwear (@elexia_beachwear) on May 6, 2020 at 6:59am PDT


Viena no pirmajām, kas tērpa krāsu saskaņoja ar sejas masku bija Slovākijas prezidente Zuzana Čaputova, raksta "Delfi Woman". Pie vairākiem prezidentes tērpiem līdz šim bijušas pieskaņotas rozā, bordo un arī melnas krāsas sejas maskas.

View this post on Instagram

A post shared by Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova) on Mar 21, 2020 at 7:37am PDT
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!