Foto: Instagram
"Pinterest" ir viena no tām vietām, kurā smelties idejas teju jebkam – interjeram, ēdienkartēm, ballītēm un, protams, kāzām. Zināmu topošo līgaviņu un citu interesentu uzmanību izpelnījusies kāda kleita, kas kļuvusi par populārāko kāzu kleitu šajā vietnē, vēsta "Cosmopolitan.com", atsaucoties uz saviem austrāļu kolēģiem.

"Pinterest" kalpo teju kā ideju lāde, kurā tā lietotāji var smelties iedvesmu un saglabāt kādu attēlu, video vai citu materiālu to vēlākai apskatīšanai vai, lai ideja neaizmirstos. Šī vietne lieliski noder brīžos, kad iedvesmu vajag visvairāk, tāpēc tā kļuvusi arī par vietu, kurā savai lielajai dienai idejas pašpiko līgaviņas.

Par populārāko kāzu kleitu kļuvis zīmola "Grace Loves Lace" darinājums. Jāatzīst, ka tā ir burvīga kleita, kurā akcents likts uz dažādām detaļām un niansēm, mežģīņu pinumiem un vieglumu.

Un ne vien dāmām un citiem modes entuziastiem patīk šī kleita, bet viņi to teju dievina, jo par to tīksmoši vairāk nekā divarpus miljonus reižu.

Jāpiemin, ka kleitu skaits ir ierobežots, tāpēc, ņemot vērā, ka tā ir populārākā sezonas kleita un oriģināls jau ir izpārdots, kleitas ar nelielām dizaina izmaiņām un atšķirībām no oriģināla vēl pagaidām ierobežotā daudzumā tiek tirgotas par vairāk nekā 1000 eiro.

A photo posted by @awprofficial on Aug 2, 2016 at 12:35am PDT

A photo posted by Kay Deane (@kaydeanebridal) on Aug 10, 2016 at 12:04am PDT

A photo posted by Aroa Salazar (@aroa.salazar) on Aug 10, 2016 at 3:43am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!