Foto: Vida Press
Neraugoties uz to, vai tiek gādāta jauna garderobes kārta, vai veikta revīzija jau esošajā, modes dizaineru aktuālie piedāvājumi un padomi pievilcībai. Vairāk nekā jebkad mudinot būt stilā, domāšanā brīvākiem un relaksētākiem, šī vasara solās būt karsta un nostalģiska!

Platās vēl platākas

Foto: Vida Press
No kreisās: "Louis Vuitton", "JW Anderson", "Hed Mayner"


Bikses kļūst tikai lielākas! Valkāšanā ērtākais, nešaubīgi, ir aktuālais, superplatais un maisveidīgais bikšu siluets. Gurnos un ciskās piegulošas vai, kā skeiteru kultūrā ierasts, nošļukušas un maksimāli brīvas.

Metāls

Foto: Vida Press
No kreisās: "Bianca Saunders", "Etro", "Giorgio Armani"


Iedvesmojoties no zinātniskās fantastikas filmām, vīriešu apģērbs mirdzēs kā spoža galaktika dažādās metāliskās krāsās. Metāls var būt lakoniski un pieticīgi tikai aksesuāros vai dumpiniekiem pat kā uzvalks.

Kaklasaite ir sveika un vesela

Foto: Vida Press
No kreisās: "Paul Smith", "Dries Van Noten", "Kenzo"


Darba dienu vēl neviens nav atcēlis un formālu garderobi arī ne. Vai biroja ikonisko aksesuāru – kaklasaiti – valkāt tiem, kuriem tā ir tikai kā stila lietiņa un valkāšanas noteikumi nav jāievēro. Tas nozīmē, ka kaklasaiti drīkst ielikt aiz bikšu jostas un pat (it kā) nevīžīgi atstāt aiz krekla. P. S. Interesantākā būs tā kaklasaite, kas būs identiskā krāsā un rakstā kā pats krekls.

Daudz, daudz džinsa

Foto: Vida Press
No kreisās: "MSGM", "Prada", "Givenchy"


Džinss divās vai pat trīs kārtās, dēvēts par Kanādas uzvalku, ir ērtākā, ātrākā un vieglākā apģērba kombinēšanas metode. Gaužām vienkārši, lai no džinsa ir gan bikses, gan veste, krekls un žakete – absolūti viss!

Violetā armija

Foto: Vida Press
No kreisās: "Paul Smith", "Louis Vuitton", "Giorgio Armani"


Vīriešu modes aktuālās krāsas variējas visā violetā spektrā, sākot no košās fuksijas līdz maigajiem ceriņiem. Dažādās nokrāsas lietojamas vienā tēlā, kontrastā ar citām izteiksmīgajām krāsām vai monohromi no galvas līdz kājām.

Vīrišķīgais "V"

Foto: Vida Press
No kreisās: "Ami", "Giorgio Armani", "Loewe"


Aktuālākais kakla izgriezums ir aizlienēts no tēviem un vectēviem. V formas kakla daļai ir divas būtiskas priekšrocības: pirmkārt, T kreklam zem džempera liek izskatīties kā apzinātai un nevis nejaušai izvēlei, otrkārt, piemērots krekla un kaklasaites komplektiem.

Jaunais kareivis

Foto: Vida Press
No kreisās: "Hed Mayner", "Rhude", "Reese Cooper"


Nav ērtāka izgudrojuma par kargo biksēm ar daudzām, daudzām kabatām. Variācijās no militāra līdz pašpuikas – skeiteru stilam, šīs bikses lieliski līdzsvaro modes galējības – funkcionalitāti un estētiku.

Modernie jūrnieki

Foto: Vida Press
No kreisās: "Paul Smith", "JW Anderson", "Dries Van Noten"


Pirmā asociācija ar svītrām apģērbā ir jūrnieku formas. Tikai ne šogad. Svītras un svītriņas ir kļuvušas par eksperimentu jomu, kur tās ir gan grafiskas, gan gleznieciski abstraktas, lietojamas kontrastos vai viscaur vienā svītru juceklī.

Piedurknes ir liekas

Foto: Vida Press
No kreisās: "Dior", "Versace", "Kenzo"


Gluži kā par autoritāti izvirzot cīkstoni Halku Hoganu, krekliem piedurknes ir jālikvidē un sporta zālē panāktais drosmīgi jāliek visu apskatei. Tagad krekli ir kļuvuši par vestēm un vestes ir arī krekli.

Spītējot svelmei


Foto: Vida Press
No kreisās: "Fendi", "Louis Vuitton", "Prada"


Dizaineri iesaka ignorēt vasaras svelmi un tērpties apģērbā, kas radīts no ādas. Burtiski, jo pat krāsas ir rudenim raksturīgi melnā un brūnā, tikai siluets cits – no ādas top pat mikroizmēra (arī aktuāli) šorti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!