Foto: Instagram
Modes tendencēm piemīt cikliskums, un agrāk vai vēlāk viss aizvēsturiskais atkal iegūst jaunu spozmi. Kā var secināt pēc modes dīvu aksesuāru izvēles, šobrīd slavas zenītā no deviņdesmitajiem gadiem atgriezušās gurnu somas.

Jāatzīst, ka šī noteikti ir modes aktualitāte, kas neprasa upurus. Somas ir visai ērtas un noderēs dažādās situācijas – gan dodoties aktīvā atpūtā, gan vienkārši izejot no mājas, jo nevar noliegt, ka daži somu modeļi ir arī visai šiki. Gurnu somas ir lieliski piemērotas vasarai – arī, piemēram, dažādiem festivāliem, kad līdzi nepieciešams ielikt visu svarīgāko. Turklāt gurnu somas piemērotas kā sievietēm, tā arī vīriešiem.

Noteikti jāizceļ, ka arī pie mums Latvijā ir pāris celmlauži, kas šo trendu ar visām varītēm centušies ieviest no jauna. Piemēram, Laura Millere pirms vairākiem gadiem vēlējusies iegādāties tieši šādu somu, bet sapratusi, ka izvēle Latvijā šajā jomā tajā laikā nav bijusi tik plaša, tādēļ radījusi savu zīmolu "Bum Bag", kas tieši koncentrējas uz gurnu somu izveidi.

Protams, kā stāsta arī pati zīmola dibinātāja, cilvēku attieksmes ir dažādas, tomēr fakts, ka somas atkal kļuvušas aktuālas, ir fakts. "Ir cilvēki, kuri, atceroties gurnu somas no deviņdesmitajiem gadiem, kad tās arī bija vispopulārākās, noskurinās un skaļi izsaucas "Ak, nē! Nu ne jau šitās!" Ne visi vēl var pieņemt to atgriešanos, kas, protams, ir pilnīgi normāli – vienam māte, vienam meita," nosmejas Laura. Par Lauru un viņas zīmolu lasi šeit.

Bet turpinājumā piedāvājam vairākus foto, kas, iespējams, pamudinās apsvērt domu par šādas somas iegādi.

A post shared by Shamim Mwasha (@8020fashions) on Jun 6, 2017 at 2:29am PDT

A post shared by Avah Taylor (@avah_taylor) on Jun 3, 2017 at 6:04pm PDT

A post shared by LOS ANGELES (@shopnawsty) on Jun 9, 2017 at 8:43pm PDT

A post shared by Revista Crush (@revistacrush) on Jun 8, 2017 at 9:04am PDT

A post shared by G H E T T O (@ghettothelabel) on Jun 8, 2017 at 12:14am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!