Foto: Instagram
Kad spoguļa mala, naktsskapīša virsma un rotu lādes pilnas ar auskariem, krellēm, rokassprādzēm un citiem niekiem, bet, ja esi reāla, vairāk kā pat pusi no tā visa neizmanto, būtu svarīgi saprast, kuras ir tās lietas, ko iekārtot otrajās rindās, bet no kurām nekādā gadījumā neatvadīties un vienmēr turēt pa rokai, jo būs mūžam aktuālas.

Ikdienišķi, mazi dimanta auskariņi. Runājot par ikdienišķām, taču ne mazāk elegantām rotām – dimanta auskari var piešķirt spožumu tavai ikdienai. Tie ir gana praktiski, lai auskariņus pieskaņotu teju jebkuram apģērbu komplektam, un šādi auskari ir arī "ilgdzīvotāji", jo no modes tiem iziet ir gandrīz neiespējami savas vienkāršības dēļ, atgādina "Purewow".

A photo posted by Anh (@9to5chic) on Jun 15, 2016 at 7:21pm PDT

Metāliskās rokassprādzes. Zelta, sudraba, bronzas vai kāda cita metāliska spīduma – rokassprādzes dažādos biezumos un platumos var izvēlēties uzlikt kā vienu, tā arī vairākas. Tiesa, minimālisma piesitiens aktuāls būs vienmēr.

A photo posted by Anh (@9to5chic) on Jun 8, 2016 at 5:11pm PDT

Spoži un mirdzoši auskari. Tāpat ikvienai modes dīvai vajag auskarus, kas nepaliks nepamanīti. Nedaudz spožāki, lielāki un uzkrītošāki auskari lieliski noderēs kādā saviesīgā pasākumā. Pareizo auskaru izvēle pat notušēs faktu, ka esi ieradusies uz pasākumu kleitā, ar kuru jau reizi esi parādījusies citā pasākumā.

Zelta ķēdīte. Iedomājies, esi uzģērbusi vienkāršu, pieguļošu un melnu džemperi, kā arī džinsus. Brīdī, kad šim apģērbu komplektam pieskaņo zelta ķēdīti, tu sasniedz pavisam jaunu līmeni. Jo pieticīgāks pārējais apģērbs, jo gaumīgāk izskatīsies un izcelsies ķēdīte. Arī garums un biezums būs atkarīgs no katras pašas gaumes izjūtas.

Klasisks pulkstenis. Modīgi un praktiski – klasisks pulkstenis, ko pieskaņot, dodoties uz darbu, ir nezūdoša vērtība. Jāpiebilst, ka tas, vai pulkstenis būs modē mūžīgi, ir atkarīgs no tā dizaina – ja neizvēlēsies pārāk lielu, pārāk mazu un pārāk uzkrītošu pulksteni, noteikti ar šo aksesuāru varēsi iekarot ielas mūžīgi.

Iemīļotākais aksesuārs. Jebkurai sievietei vajag vienu aksesuāru, kas liek viņai atplaukt. Auskari, rokassprādze, gredzens vai kāda zīmīga kaklarota – tas var būt jebkas. Galvenais noteikums – lai tas ir sirdij tuvs un raksturo tevi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!