Foto: instagram.com/lapiz_of_luxury/kristinrosedavis/karinastylediaries

Nupat dzīvojam laikā, kura nākotne ir miglā tīta. Ja parasti novembris ir īstais brīdis, kad rudens apģērbu pamazām nomainīt uz ziemas tērpiem, mājsēde un citi pandēmijas radītie ierobežojumu ievieš savas korekcijas. Taču tas, ka daudz vairāk laika pavadām mājām un ārpus četrām sienām dodamies lielākoties vien pēc svaiga gaisa malka vai pārtikas krājumiem, nenozīmē, ka nevari sapucēties sev par prieku. Šī iemesla dēļ neoficiāli pasludinām novembri par mājīgo un brīvā stila tērpu mēnesi!

Ņemot vērā, ka līdz 15. novembrim apģērbu un apavu iegāde apturēta, jāiztiek ar tiem smukumiem, kas paslēpušies skapja tuvākos un tālākos plauktos, vai arī jāiepazīstas tuvāk ar preču piedāvājumiem internetā. Taču nesteidz pirkt pirmo skaisto džemperīti! Iegādājoties drēbes internetā, jāievēro vairāki svarīgi noteikumi, par kuriem atgādina portāls "HuffPost". Lūk, daži no tiem!

Izmēri. Tas, ka tev viena zīmola drēbēm der izmērs "L", nenozīmē, ka derēs arī citos veikalos. Bieži vien pie sludinājumiem un piedāvājumiem ir norādīti konkrētās ķermeņa daļas apkārtmēru "no-līdz", un tas dos visprecīzāko ieskatu, vai prece tev patiesi derēs. Tāpat vēlreiz pārskati noteikumus, kas attiecas uz preces atgriešanu gadījumos, kad ir tāda nepieciešamība.

Lasi atsauksmes. Ņemot vērā, ka pirkums internetā, lai gan ar bildi, nedaudz tomēr kvalificējas kategorijā "kaķis maisā", pievērs uzmanību preces atsauksmēm. Tur nereti citi pircēji dalās arī fotogrāfijās ar iegādāto preci, kas dod reālu ieskatu, kā tā varētu izskatīties arī tavās rokās.

Pēti un nesteidzies. Reizēm ar dažiem klikšķiem esi atradis tieši to, ko jau ilgi meklēji, taču nereti pirkumi internetā, gluži kā dzīvē, ir spontāni un nepārdomāti. Ja piedāvājums patiesi šķiet labākais, kāds dzīvē redzēs, ķer ciet uzreiz, taču bieži vien labs variants ir preci ielikt "groziņā" un nedaudz nogaidīt. Pārliecinies, vai netiek piedāvāts "atlaižu logs", kurā, ievadot konkrētu kodu, saņemsi atlaidi. Bieži vien ar šādiem kodiem dalās influenceri vai arī paši veikali savos soctīklu profilos.

Stiliste Krista Timze, iepērkoties internetā, atgādina apdomāt, kuri zīmoli dominē tavā garderobē. Kuriem veikaliem, apmeklējot tirdzniecības centrus, nekad nepaej garām? Atbildot uz šo jautājumu, noteikti zināsi, kuri interneta veikali ir pelnījuši tavu uzmanību. Tāpāt svarīgi pētīt interneta veikala noteikumus. "Zinu, ka būšu tā kārtējā, nogurdinošā, praktiskā sieviete, kura, pirmkārt, liks izlasīt visu ar sīkajiem burtiņiem rakstīto. Bet, ja tiešām nonāksi līdz pirkumam, pievērs uzmanību visam, kas saistīts ar apmaksas procesu un savu datu aizsardzību, piegādi, atgriešanas procesu, īpaši, ja to darīsi pirmo reizi," tā stiliste.

Taču, ja jaunu drēbju iegāde šobrīd nav prātā, laiks no esošajiem smukiem sakombinēt jaunas štātes! Iespējams, mūsu apkopotajos variantos atradīsi kādu acīm tīkamu krāsu kombināciju, piegriezumu vai aksesuāru, kuru drīzumā gribētu redzēt arī sev mugurā!

View this post on Instagram

A post shared by by Anh (@9to5chic)

View this post on Instagram

A post shared by Style (@style)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!