Foto: Instagram.com/oliviajeanette_/carodaur
Vai esi gatava oktobri apžilbināt ar saviem krāšņajiem tērpu salikumiem? Tieši tāpat, kā rudens koku lapas iekrāso sārtajos un oranžajos toņos, arī mums ir īstais laiks ļauties košajām krāsām. Pēc idejām lūko rakstā!

Rudens ir īstais laiks, kad tērpties košās krāsās, ļauties krāšņam grimam un savā garderobē iekļaut dažādas faktūras, materiālus un rakstus. Par šī gada aktuālākajām rudens modes tendencēm apģērbu valstībā pastāstīja vizuālā tēla speciāliste Krista Timze, ar prieku sakot, ka šī gada aktualitātes mums neļaus skumt – tās stāsta par komfortu, dzīves svinībām un klasiskām vērtībām. Viena no šīs sezonas aktualitātēm, kas vienlaikus prezentē arī komfortu, ir "maxi" kleitas, svārki vai divdaļīgi komplekti, kas radīti no vilnas, kašmira vai trikotāžas. Taču ņem vērā, ka, lai ko tu arī vilktu, tam jārada luksusa mājīgums tādā līmenī, lai šādā tēlā, ar pareizi piemeklētiem aksesuāriem, varētu doties arī uz ballīti! Vairāk par apģērbu rudens modes tendencēm lasi šajā rakstā.

Mums katrai ir savs stils, taču jaunās modes tendences katru gadu piedāvā arvien ko jaunu. Lai nepazustu modes džungļu plašajā piedāvājumā, šajā rakstā iespējams aplūkot piecas lietas, kam jābūt ikvienas sievietes garderobē – tās būs itin viegli sakombinēt ar pārējo skapja saturu.

Runājot par grima un frizūru aktualitātēm, kas ir ne mazāk svarīgi priekšnoteikumi izcila koptēla radīšanā, rudens piedāvā dažādību. Ja tava garderobe sastāv no brūnajiem, melnajiem un daudziem citiem tumšajiem toņiem, nekas nevar būt labāks par košu toņu acu ēnām, lai atsvaidzinātu koptēlu! Savukārt, ja esi klasiskā stila piekritēja, dūmakainas acis (smoky eyes)
ir tumšo mēnešu atbilstošākais acu grims. To, kādēļ ilgviļņi šogad atkal sāks atgriezties kā pieprasīts matu veidošanas pakalpojums, uzzini šajā rakstā.

Pilns skapis, bet nav, ko vilkt mugurā? Stiliste Natālija Salopina pārliecinājusies pati uz savas ādas – ar kapsulas garderobi jebkurā garastāvoklī un laikapstākļos, atverot skapi, vien dažu minūšu laikā varēsi izvēlēties savstarpēji saderīgu apģērbu. Kas tad īsti ir kapsulu garderobe? Tā ir garderobe, kurā visas lietas ir savstarpēji saderīgas un kombinējas, kas nozīmē, ka no rītiem vairs stundām ilgi nevajadzēs pavadīt skapja priekšā, kombinējot iespējamos dienas tērpus. Padomus par to, kā izveidot savu kapsulas garderobi, meklē šeit.

Turpinājumā – interesanti un aktuāli tērpu varianti katrai mēneša dienai, no kuriem vari izvēlēties akcentus vai salikumus, kas šķiet izmēģināšanas vērti.

Lai gaumīgs un krāšņs oktobris!













View this post on Instagram

A post shared by Style (@style)





View this post on Instagram

A post shared by Mary Orton (@maryorton)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!