Foto: instagram.com/rebelattitude/oliviajeanette/street_style_paris
Šī gada vasara mūs pārsteidza ar visu iespējamo laikapstākļu gammu – no ārkārtīga karstuma jūnijā līdz pat lietus periodam augustā. Tieši šī iemesla dēļ var teikt, ka rudens mūs sveicināja jau vasaras nogalē, liekot pārcilāt skapja saturu un palēnām no skapja dziļākajiem plauktiem vilkt ārā gan bikses, gan siltākas kleitas, gan arī ērtos džemperīšus. Ko ģērbsim septembrī? Lūk, pāris idejas!

Ja tomēr vēl neesi gatava atvadīties no vasaras, šajā rakstā atradīsi padomus, kā drēgnākā laikā ģērbties vasarīgi, taču nenosalt. Daži no stilistes Kristas Timzes ieteikumiem ir skaista zābaku sakombinēšana ar vasaras kleitām vai svārkiem, tāpat ar kleitām un svārkiem vari kombinēt savu lielo, omulīgo džemperi, hūdiju vai kardiganu.

Ja skapī jau labu laiku valda haoss, ir īstais laiks tajā ieviest kārtību. Garderobes sakārtošana ir lielisks veids, kā atvieglot un uzlabot savu ikdienu. "SpareRoom" veiktajā pētījumā tika atklāts, ka vidusmēra brits dzīves laikā iegādājas vairāk nekā 20 tūkstošus apģērba gabalu, un, lai gan par latviešu pirkumiem informācijas ir gaužām maz, pieļaujam, ka statistika varētu būt līdzīga – šī iemesla dēļ parūpēties par skapja kārtību ir ļoti svarīgi. Šajā rakstā atradīsi efektīvus padomus, kā atvadīties no bardaka garderobē un saprast, no kura apģērba gabala tomēr būtu jāšķiras uz visiem laikiem.

Jāatceras, ka mode mums var palīdzēt mums palikt sievišķīgām un iekārojamām jebkurā vecumā. Franču modes dizainere un biznesmene Koko Šanela ļoti labi prata sievietēm atgādināt, ka gadi ir tikai skaitlis. Citējot ikonisko dizaineri: ''Sievietes vecums nav svarīgs: tu vari būt apbrīnojama savos 20, pārsteidzoša savos 40 un palikt pasakaina visu atlikušo mūžu.'' Stila un sava ārējā tēla veidošanas ieteikumus, kas būtu jāzina ikvienai dāmai, atradīsi šeit. Paturot šos ieteikumus prātā, ikviena sieviete jutīsies pašpārliecināta, sievišķīga un iekārojama.

Domājot par savu ārējo tēlu, jāatceras arī par pareizu grima uzklāšanu. Ar grima palīdzību spējam pietušēt gan reālās, gan iedomātās nepilnības, taču ir vietas, kur savs vizāžistes gars jāatstāj otrajā plānā. Karjeras lauciņā grimam ir liela nozīme – tā kā ir darbavietas, kur ir noteiktas normas, kā būtu atbilstoši tērpties, tādi paši noteikumi pastāv arī grima pasaulē. Izplatītākās kļūdas meikapa uzklāšanā, dodoties uz darbu, atradīsi šajā rakstā.

Turpinājumā – interesanti un aktuāli tērpu varianti katrai mēneša dienai, no kuriem vari izvēlēties akcentus vai salikumus, kas šķiet izmēģināšanas vērti.

Lai gaumīgs septembris!

View this post on Instagram

A post shared by Style (@style)
View this post on Instagram

A post shared by Gabi (@gabifresh)
View this post on Instagram

A post shared by Ellie (@slipintostyle)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!