Foto: instagram.com/shop.ltk/iambeauticurve/karinastylediaries
Un atkal vēl viena vasariņa paskrējusi… Tuvojas laiks, kad gaisīgākās kleitas, topiņi un sandales atkal ieņems vietu tālākajā drēbju plauktā, kamēr priekšplānā lepni izsoļos džemperi, zābaki un biezāku audumu svārki. Mīļās dāmas, nenokārsim degunus! Arī septembra garderobei ir savs šarms, ja zinām, kādās variācijās drēbes sakombinēt.

Vasaras izskaņa ir piemērots laiks, lai iegādātos silto mēnešu drēbes par izdevīgām cenām. Ja joprojām baidies izmēģināt "oversize" trendu, tieši atlaižu laikā ir vērts eksperimentēt, nopērkot pavisam ko neierastu, piemēram, žaketi no vīriešu apģērbu nodaļas (un noteikti ne S, bet vismaz L izmēru), iesaka stiliste Jūlija Zolberga. Iegādājoties to bāzes tonī – melnā, zilā, brūnā vai pelēkā –, varēsi bez bēdām valkāt arī rudenī! Vēl citus ieteikumus izpārdošanu periodam meklē šeit.

Vērts piebilst, ka "oversize" krekli ir viena no 2022. gada karstākajām modes tendencēm. Un, kā sacījusi vizuālā tēla stiliste Kristīne Čakare, šāda tipa krekli iederēsies jebkura vecuma sievietes garderobē! Šogad no modes aktualitāšu saraksta nekur nav pazudušas gigantiskās jakas un mēteļi, kurus stiliste iesaka valkāt melnā krāsā. "Bet drosminiecēm iesaku arī baltus, sarkanus, brūnus, zilus, taču vienkrāsainus gigantiskus mēteļus un pufaikas."

Starp citu, ja nupat iegādājies jaunu vasaras sezonas tērpu un nevēlies no tā atvadīties līdz nākamajam gadam, ir vairāki varianti, kā tos pirmajā rudens mēnesī stilīgi valkāt. Piemēram, garās, puķainās kleitas var apvienot ar garajiem zābakiem. Midi garuma kleitu vari sakombinēt ar mēteli, bet augstpapēžu kurpju vai sandalīšu vietā izvēlēties botas. Mājās ir garie svārki? Augšpusē velc nevis topiņu vai blūzi, bet gan stilīgu "crop" džemperi!

Lai burvīgs septembris, uzsākot skolas gaitas, gaidot zelta rudeni vai vienkārši noslēdzot vasaras sezonu!

View this post on Instagram

A post shared by Lizzy (@lizzyvdligt)

View this post on Instagram

A post shared by Style (@style)

View this post on Instagram

A post shared by Style (@style)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!