Airisa Apfela (Iris Apfel) ir modes ikona, interjera un apģērbu dizainere, kura daudziem pazīstama ar savu kolorīto izskatu un apaļajām brillēm. Kā vēsta portāls "WWD", viņa savos 97 gados pievienojusies prestižajai modeļu aģentūrai "IMG". Līdzās tādām slavenām modelēm kā Kārlija Klosa, Kaja Gerbere un Džidži Hadida, aģentūra pārstāvēs Apfelu dažādās kampaņās un pasākumos.

Sarunā ar "WWD" Apfela norādījusi, ka par šo notikumu ir sajūsmināta, jo neviens iepriekš viņu nav oficiāli pārstāvējis. "Esmu sieviete, kura visu dara pati. Nekad necerēju, ka mana dzīve ievirzīsies šādās sliedēs, tāpēc nekad tām īpaši negatavojos," norāda cienījamā kundze. Savukārt "IMG Models" prezidents Ivans Barts atklājis, ka Apfela ir ikona ar neizmērojamu talantu, un viņa joprojām pierāda, ka vecums ir tikai skaitlis un tam nevajadzētu definēt cilvēka būtību.

View this post on Instagram

A post shared by Iris Apfel (@iris.apfel) on Jan 31, 2019 at 8:03am PST

Airisas Apfelas "Instagram" konts "iris.apfel" ir cienīts daudzu stila pavēlnieču vidū, jo kundze bieži redzama modīgos apģērbos, piemēram, daudzkrāsainos kažokos, džemperos un lakatos. Tomēr viņas iecienītākā lieta ir melnās, apaļās brilles, pēc kurām Apfelu pazīst daudzi. Savukārt gandrīz katru tērpu papildina lielas un ģeometriskas rotaslietas. Portālam "WWD" viņa atklāj, ka nav ieinteresēta kāpt uz podiuma, taču nākotnē varētu būt vairāk darba drukātos un digitālos sadarbības projektos.

View this post on Instagram

A post shared by Iris Apfel (@iris.apfel) on Sep 26, 2018 at 1:19pm PDT

Kolorītā kundze 20. gadsimta 50. gados kopā ar vīru darbojās savā tekstilrūpniecības uzņēmumā. Karjeras laikā viņa paspējusi vadīt arī deviņus restaurācijas projektus Baltajā namā Vašingtonā. Savukārt kā modele jau piedalījusies neskaitāmās kampaņās, tostarp kosmētikas reklāmās, kur akcentē sarkano lūpukrāsu.

View this post on Instagram

A post shared by Iris Apfel (@iris.apfel) on Sep 7, 2018 at 10:04am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Iris Apfel (@iris.apfel) on Aug 3, 2018 at 10:19am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Iris Apfel (@iris.apfel) on Jun 12, 2018 at 12:29pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Iris Apfel (@iris.apfel) on Mar 2, 2018 at 7:19am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!